12.5 C
Athens

Ο Φραν Εσκριμπά επέστρεψε στην Έλτσε

Σε μία δοκιμασμένη λύση στράφηκε η Έλτσε για τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο της

Το Σάββατο (13/2), η διοίκηση της Έλτσε προχώρησε στην απόλυση του Χόρχε Αλμιρόν και το πρωί της Κυριακής (14/2) ανακοίνωσε την πρόσληψη του Φραν Εσκριμπά στην τεχνική ηγεσία της με συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν.

Ο Ισπανός προπονητής επιστρέφει στην Έλτσε, όπου εργάστηκε με επιτυχία από το 2012 μέχρι το 2015, συμμετέχοντας στην ιστορική άνοδο της ισπανικής ομάδας στην πρώτη κατηγορία το 2013, αλλά και σε δύο συνεχόμενες παραμονές στη LaLiga.

Στη συνέχεια, ο Εσκριμπά κάθισε στον πάγκο των Χετάφε, Βιγιαρεάλ και Θέλτα. Ο 56χρονος τεχνικός βρισκόταν εκτός πάγκων από τις 3 Νοεμβρίου 2019, με τη Θέλτα να είναι ο τελευταίος σταθμός στην καριέρα του.

Να σημειωθεί πως η Έλτσε ηττήθηκε από τη Θέλτα με 3-1 στο Βίγκο, την Παρασκευή (12/2), μένοντας 16 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη στη LaLiga Santander (0-8-8). H τελευταία νίκη της Έλτσε σημειώθηκε στις 23 Οκτωβρίου 2020 (Έλτσε – Βαλένθια 2-1).

«Σχεδόν έξι χρόνια αργότερα, Φραν Εσκριμπά και Ελτσε συναντώνται ξανά για να συνεχίσουν να γράφουν μαζί την ιστορία του συλλόγου. Ο Φραν Εσπριμπά επέστρεψε. Καλώς ήλθες πίσω στο σπίτι σου, μίστερ» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση της ισπανικής ομάδας.

Το tweet της Έλτσε:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς