23.7 C
Athens

Κούμαν: Καλή και η ισοπαλία με Παρί, αλλά μπορούμε τη νίκη

Στη δυναμική της Μπαρτσελόνα στάθηκε ο Ρόναλντ Κούμαν, μετά την επιβλητική νίκη των «μπλαουγκράνα» επί της Αλαβές, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξία ενόψει του αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν στο πρώτο ματς για τους «16» του Champions League.

Ο Καταλανικός σύλλογος μετά τη χθεσινή επικράτηση έφτασε τις επτά σερί νίκες στη La Liga, με τον Ολλανδό τεχνικό να εμφανίζεται ιδιαίτερα αισιόδοξος για το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους Παριζιάνους.

Ο Ολλανδός τεχνικός δήλωσε μετά το ματς: «Η ομάδα τα πάει καλά. Είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να πάρουμε την ισοπαλία, γνωρίζοντας ότι θα παίξουμε ενάντια σε μια ισχυρή ομάδα. Έχουν απουσίες, αλλά κι εμείς έχουμε. Η ισοπαλία είναι ένα ευπρόσδεκτο αποτέλεσμα και θα πρέπει να παίξουμε καλά για να την πάρουμε. Αλλά βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να πάρουμε και τη νίκη.

Η ομάδα δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, έχουμε βελτιωθεί σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού μας. Η Παρί είναι μία σπουδαία ομάδα, έχουμε ενθουσιασμό για τα παιχνίδια και ξέρουμε πως πρέπει να αισθανόμαστε καλά για να περάσουμε».

Για τον Λιονέλ Μέσι ανέφερε: «Είναι ένας καθοριστικός παίκτης για εμάς εδώ και πολλά χρόνια. Για να μπορέσουμε να κερδίσουμε την Παρί δεν θέλουμε μόνο έναν εξαιρετικό Μέσι αλλά όλοι πρέπει να είναι στην καλύτερη τους κατάσταση».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς