20.2 C
Athens

Παραδοχή Μπόλονι: Κυρίαρχος ο Ολυμπιακός, ο μικρότερος προσπαθεί να ανέβει

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι, φιλοξενήθηκε στη Nova όπου μίλησε για το προσεχές ντέρμπι της ομάδας του με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (14/2).

Ο 67χρονος Ρουμάνος παραδέχθηκε πως ο Ολυμπιακός είναι κυρίαρχος στο πρωτάθλημα και τόνισε πως «ο Παναθηναϊκός δεν ανήκει σε αυτή την κλίμακα και είναι μικρότερος, οπότε προσπαθεί να ανέβει».

«Τα αποτελέσματα του αντιπάλου μας μιλούν από μόνα τους. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει χτίσει μια πολιτική και αγωνιστική κατάσταση που του επιτρέπει να μπορεί να κυριαρχεί στο πρωτάθλημα από την αρχή μέχρι το τέλος. Στη ζωή πάντα τα πράγματα έτσι είναι. Ο μικρότερος πάντα προσπαθεί να ανέβει όσο πιο ψηλά γίνεται. Θέλω να διορθώσω, ο Παναθηναϊκός σε καμία περίπτωση δεν είναι μικρός.

Κατανοώ ότι συγκριτικά με τον αντίπαλο ενδεχομένως να είμαστε σε μια δεύτερη γραμμή, όμως στόχος μας είναι να δώσουμε τη μάχη μας για να φτάσουμε στα ανώτερα επίπεδα του βαθμολογικού πίνακα.

Για να προλάβω επόμενη ερώτηση, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι και σε αυτόν τον αγώνα, όπως και σε όλους τους άλλους, θα κοιτάξουμε να κάνουμε το παν και να δώσουμε το μάξιμουμ, ώστε να μπορέσουμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα, το οποίο θα ικανοποιήσει και εμάς και όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς