18 C
Athens

Σαραντίτης: Αφού το θαύμα έγινε τώρα, θα παίξουμε…

Ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην επιστροφή των Ερυθρόλευκων στην αγωνιστική δράση

Με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή του, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να επιστρέψει στη δράση ύστερα από αγωνιστική απραξία τρεισήμισι μηνών.

Το Σάββατο (13/2, 18:00), η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει τον Αίαντα στο ΔΑΚ Ευόσμου για την 6η αγωνιστική της Volley League. Το τελευταίο επίσημο παιχνίδι των Ερυθρόλευκων καταγράφηκε στις 31 Οκτωβρίου 2020, όταν και επικράτησαν εκτός έδρας της ΑΕΚ με 3- σετ για την 4η αγωνιστική.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Σπύρος Σαραντίτης, μίλησε στο olympiacossfp.gr και στάθηκε στα όσα τραγελαφικά συνέβησαν αναφορικά με την επανέναρξη του Πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, είπε: «Αφού αποφάσισαν κάποιοι να παίξουμε και το θαύμα έγινε τώρα, μέσα σε ολικό lockdown για την Αττική, ενώ 3,5 μήνες καθόμασταν, αυτό και θα κάνουμε. Με σοβαρότητα, πάθος και σεβασμό στην ομάδα μας.

Ξεκινάμε, λοιπόν, το Σάββατο με τον Αίαντα, που έχει δώσει, ήδη, δύο αγώνες και θα είμαστε έτοιμοι και κατάλληλα προετοιμασμένοι για αυτό το παιχνίδι. Επίσης, επειδή πρέπει να παίζουν όλες οι ομάδες Τετάρτη και Σάββατο και οι αθλήτριες προέρχονται από μεγάλη αποχή, εύχομαι να μην υπάρξει κανένας σοβαρός τραυματισμός σε καμία ομάδα».

«Είμαστε στην ουσία μία καινούργια ομάδα»

Η Παναγιώτα Ξανθοπούλου δήλωσε στο olympiacossfp.gr για την επανέναρξη της Volley League Γυναικών: «Μετά από τόσους μήνες αγωνιστικής απραξίας ξεκινάει και πάλι το Πρωτάθλημα για εμάς. Η ομάδα μας επιστρέφει στους αγώνες και δυστυχώς οι συνθήκες σε σχέση με πριν από τη διακοπή έχουν αλλάξει, αφού δεν θα έχουμε μαζί μας μέχρι το τέλος αυτής της περίεργης σεζόν, πολλές από τις κορυφαίες μας συμπαίκτριες.

Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι πολύ σημαντικό για μας. Είμαστε στην ουσία μία καινούργια ομάδα με πολύ μεγάλη θέληση και όρεξη και θα δώσουμε το 100% μας σε κάθε παιχνίδι για να καταφέρουμε ό,τι καλύτερο. Εύχομαι πάνω από όλα υγεία και καλή δύναμη σε όλες τις ομάδες».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς