22.1 C
Athens

Απόλλων Λάρισας: Αποχωρεί από την «AEL FC Arena»

Χωρίς ομάδα μένει, πλέον, το καλύτερο γήπεδο στη Θεσσαλία

Ο Απόλλων Λάρισας ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την «AEL FC Arena» και επιστρέφει στη φυσική του έδρα.

Παράλληλα, η εταιρία «Γήπεδο Α.Ε.», στην οποία ανήκει το γήπεδο, εξέδωσε ανακοίνωση για τους λόγους που σταμάτησε πρόωρα η συνεργασία με τον Απόλλωνα Λάρισας, τονίζοντας πως η πλευρά της ομάδας δεν τήρησε τα συμφωνηθέντα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρίας «Γήπεδο Α.Ε.»:

«H πρόθεσή μας ήταν μέσω της χρήσης του Γηπέδου να ξεκινήσει μια σωστή και με υγεία συνεργασία, από την πλευρά μας τηρήσαμε στο ακέραιο τη συμφωνία και περιμέναμε όπως αποδείχθηκε μάταια να την τηρήσει και ο κ. Ματζανάς.

Με εμπιστοσύνη και κατανόηση στις προφορικές διαβεβαιώσεις ότι με την υπογραφή των τηλεοπτικών θα ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία παρείχαμε κάθε διευκόλυνση σε αγώνες αλλά και σε προπονήσεις δηλαδή ό,τι ακριβώς κάναμε και με την ΑΕΛ για τη δίκαιη και ορθή χρήση του γηπέδου.

Τα τηλεοπτικά έχουν υπογραφεί αλλά η ολοκλήρωση της συμφωνίας με την εκχώρηση των τηλεοπτικών δεν έγινε ποτέ. Αναγκαζόμαστε να διακόψουμε τη συμφωνία, αναμένοντας την καταβολή των εκκρεμοτήτων από την έως τώρα χρήση».

Λίγες ώρες νωρίτερα, η διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας είχε ανακοινώσει πως το ματς της 8ης αγωνιστικής με τη Δόξα Δράμας θα διεξαχθεί στη φυσική έδρα της ομάδας και το γήπεδο της Φιλιππούπολης.

Αναλυτικά η ενημέρωση: «Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας γνωστοποιεί στους Λαρισαίους φιλάθλους ότι το προσεχές παιχνίδι στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής ημέρας της Super League 2, με τη Δόξα Δράμας (14/02, 14.45) θα διεξαχθεί στη φυσική μας έδρα, στο γήπεδο Φιλιππούπολης».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς