18.4 C
Athens

Μπάγερν Μονάχου: Ο Φλικ έχει έξι τρόπαια και πέντε ήττες!

Το απίστευτο στατιστικό που συνοδεύει τον Γερμανό προπονητή στην τεχνική ηγεσία της Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν Μονάχου νίκησε την Τίγκρες με 1-0 στο Κατάρ (11/2) και κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, επικρατώντας της μεξικανικής ομάδας στον τελικό.

Η γερμανική ομάδα έφτασε σε ένα σπουδαίο επίτευγμα, κατακτώντας και τα έξι τρόπαια που διεκδίκησε σε μία σεζόν (2019/20), κάτι που είχε καταφέρει ξανά μόνο η Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρντιόλα, το 2009.

Ο Χανς-Ντίτερ Φλικ συνεχίζει να γράφει στην τεχνική ηγεσία της Μπάγερν Μονάχου. Πλέον, έχει έξι τρόπαια και πέντε ήττες με τους Βαυαρούς!

Ο Γερμανός προπονητής μετράει ένα Πρωτάθλημα, ένα Κύπελλο, ένα Champions League, ένα γερμανικό Super Cup, ένα ευρωπαϊκό Super Cup και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Σε σύνολο 68 αγώνων στον πάγκο της Μονάχου Μονάχου, από τις 3 Νοεμβρίου 2019 όταν και ανέλαβε τα ηνία της ομάδας, ο 56χρονος τεχνικός έχει γνωρίσει μόλις πέντε ήττες! Δύο από την Γκλάντμπαχ (2-1, 3-2) και μία ήττα από τις Χόφενχαϊμ (4-1), Μπάγερ Λεβερκούζεν (2-1) και Χόλσταϊν Κίελ (2-2, 6-5 πέναλτι).

Να σημειωθεί πως το πρώτο παιχνίδι του Φλικ στην τεχνική ηγεσία της Μπάγερν Μονάχου ήταν αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό στο Μόναχο, στις 6 Νοεμβρίου 2019 (2-0).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς