16.2 C
Athens

Λάζαρος: «Θα γουστάρει ο κόσμος!»

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έκανε δηλώσεις μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα του Ολυμπιακού επί της Λουκέρνης (4-0) και στάθηκε στην εκπληκτική μέρα που βρέθηκαν οι ερυθρόλευκοι στο πρώτο φετινό τους παιχνίδι

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έκανε δηλώσεις μετά τη καταπληκτική εμφάνιση και νίκη με 4-0 του Ολυμπιακού επί της Λουκέρνης, στις οποίες υποστήριξε:

«Είναι βαριά τα πόδια μας ακόμα από την προετοιμασία, αλλά αυτό δεν μας εμπόδισε από το να παίξουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο σήμερα. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα, όμως στόχος μας είναι να παίζουμε σε κάθε παιχνίδι όπως παίξαμε και σήμερα. Εγώ τα έλεγα από την αρχή και το ξαναλέω γιατί το πιστεύω, θα παίξουμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο φέτος».

Για το πρώτο του γκολ στο «Γ. Καραϊσκάκης» με την φανέλα του Ολυμπιακού, δήλωσε:

«Το περίμενα πολύ καιρό αυτό το γκολ και ένιωσα έντονα συναισθήματα χαράς όταν σκόραρα. Το αφιερώνω στην κόρη μου, αλλά και σε δύο ανθρώπους ακόμα. Δεν θέλω να τους αναφέρω, ξέρουν αυτοί ποιοι είναι».

Για την κατάσταση των ερυθρόλευκων αυτή την χρονιά:

«Θα αρέσουμε στον κόσμο φέτος, πήραμε καλή ψυχολογία από αυτή την εμφάνιση και τη νίκη, αλλά δεν σταματάμε εδώ. Θα συνεχίσουμε με το πόδι πατημένο στο γκάζι και θα γουστάρει ο κόσμος».

Για την προετοιμασία της ομάδας από τον Πέδρο Μαρτίνς:

«Πιστεύαμε όλοι στην ομάδα πως θα ήμασταν έτοιμοι στις 9 Αυγούστου, επειδή βλεπαμε πόσο εργατικός και μεθοδικός είναι ο Μαρτίνς, το οφείλουμε σε αυτόν».

Για τον αντίπαλο που θέλει στον επόμενο γύρο να αντιμετωπίσει:

«Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να παίζουμε έτσι. Αν παίξουμε όπως σήμερα δεν μας νοιάζει όποιος και αν βρεθεί στο δρόμο μας, θα έχουμε πολλές πιθανότητες να περάσουμε».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να πετύχει την φετινή σεζόν:

«Αυτή την ένταση που βγάλαμε σήμερα στο παιχνίδι μας για περίπου 60 λεπτά πρέπει να την κρατήσουμε και να την αυξήσουμε. Φανταστείτε μας να παίζουμε έτσι για 70 ή 80 λεπτά, θα είμαστε πολύ καλοί. Αν είμαστε μια ομάδα και συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι θα είμαστε πολύ καλά. Πρέπει να κρατήσουμε αυτή την ένταση στο παιχνίδι μας γιατί είναι το κλειδί της επιτυχίας».

Τέλος για το αν ήθελε να πετύχει παραπάνω γκολ σήμερα:

«Δεν με πειράζει που δεν έβαλα περισσότερα γκολ, αλίμονο έβαλα 2 εξάλλου. Το μόνο που μετράει για μένα είναι ότι η ομάδα έπαιξε πολύ καλά και έβαλε 4 γκολ, αυτό μόνο έχει σημασία».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς