22.5 C
Athens

Μενδρινός: Ο Άρης έκανε δουλίτσα και μπορεί να προκριθεί!

Το σχόλιο του Κώστα Μενδρινού για το ζευγάρι Ολυμπιακός-Άρης στο Κύπελλο Ελλάδας, έχοντας αγωνιστική προϋπηρεσία και στις δύο ομάδες

Ο Κώστας Μενδρινός άρχισε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, ενώ στην πορεία του στο ποδόσφαιρο έχει παίξει τόσο στην πρώτη ομάδα των Ερυθρόλευκων όσο και του Άρη.

Ο Έλληνας μέσος, ο οποίος στα 36 του αγωνίζεται στον Βύζαντα Μεγάρων, εξέφρασε την άποψη πως ο Άρης μπορεί βάσιμα να ελπίζει στην πρόκριση σε βάρος του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Κώστας Μενδρινός μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis»:

Για τον πρώτο αγώνα Ολυμπιακός-Άρης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»: «Είδα το παιχνίδι. Ήταν δύσκολο παιχνίδι εξ αρχής για τον Άρη. Είχε μεσολαβήσει το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ, όπου έδωσε ρεσιτάλ ο Άρης και ήταν φανταστικός. Ήταν πολύ καλά στημένος στο γήπεδο.

Δεν θα ήταν εύκολο το έργο του Άρη. Έγινε… δουλίτσα, όμως. Έβγαλε το γκολ εκτός έδρας, που του αφήνει πολλές ελπίδες για το δεύτερο ματς. Δεν έπαιζε με την ΑΕΚ, που δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση ο Άρης. Έπαιζε με μία ομάδα άριστα φτιαγμένη από την αρχή ως το τέλος. Ο Ολυμπιακός έκανε τον Άρη να μην έχει την καλύτερη εικόνα».

Για το ότι ο Άρης με σκορ 1-0 μπορεί να προκριθεί στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου: «Την έχει τη δυνατότητα αυτή ο Άρης στο Βικελίδης. Δε συζητώ να υπήρχε και κόσμος, εκεί θα υπήρχαν άλλες προϋποθέσεις. Μπορεί να προκριθεί».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης των δύο ομάδων: «Φαβορί είναι ναι μεν ο Ολυμπιακός που νίκησε το πρώτο ματς. Αν προηγηθεί ο Άρης όλα είναι πιθανά. Δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα. Ο Ολυμπιακός έχει και τα ευρωπαϊκά ματς. Ο Μαρτίνς το έχει στο μυαλό του αυτό».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς