17.6 C
Athens

Χολέμπας: Δεχτήκαμε ένα ανόητο γκολ, παίξαμε πρώτη φορά αντίπαλοι με τον Μήτρογλου (vids)

Ο Χοσέ Χολέμπας μίλησε για τη νίκη επί του Άρη και τον Κώστα Μήτρογλου

Ο Χοσέ Χολέμπας χαρακτήρισε ανόητο το γκολ που δέχθηκε ο Ολυμπιακός από τον Άρη και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει του επαναληπτικού στη Θεσσαλονίκη.

Ο ομογενής αριστερός μπακ, ο οποίος είχε την ασίστ στο 2-1, δήλωσε στην κάμερα της COSMOTE TV: «Κερδίσαμε, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δεχτήκαμε ένα γκολ, αλλά έχουμε αυτοπεποίθηση και θα πρέπει να μην το επαναλάβουμε στη ρεβάνς. Ήταν ένα ανόητο γκολ αυτό που δεχτήκαμε γιατί αντιδράσαμε καθυστερημένα. Στο επόμενο ματς χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή».

Ο Χολέμπας δεν στάθηκε στα ρεκόρ της ομάδας και τη μεγάλη διαφορά που έχει από τους αντιπάλους της στο Πρωτάθλημα, λέγοντας: «Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι, όχι τα ρεκόρ. Εμείς εστιάζουμε στον εαυτό μας, να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και να παίρνουμε τις νίκες και τους βαθμούς. Δεν κοιτάμε τη διαφορά, παρά μόνο τη δουλειά μας και αυτή είναι η αιτία που έχουμε αυτήν τη διαφορά».

Τέλος, για το ότι έπαιξε αντίπαλος με τον καλό φίλο του, Κώστα Μήτρογλου, ο Χοσέ Χολέμπας είπε: «Έχουμε παίξει πολλά ματς ως συμπαίκτες. Ήταν η πρώτη φορά που ήμασταν αντίπαλοι. Χαίρομαι που κερδίσαμε και εκείνος όχι (σ.σ.: γέλια)».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς