22.5 C
Athens

Ησαϊάδης: «Ο αιώνια άστεγος Ολυμπιακός ανήκει στο αδήφαγο κέντρο που πολεμά τον ΠΑΟΚ»

Ο Άλκης Ησαϊάδης, μέλος του Α.Σ. ΠΑΟΚ, φιλοξενήθηκε στον ρ/σ Metropolis 95,5 και μίλησε για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων και επιτέθηκε στον Ολυμπιακό, χαρακτηρίζοντας τον «αιώνια άστεγο που εκφράζει το αδήφαγο κέντρο».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν υπάρχει βασική σκέψη, δεν πανηγυρίζουμε καν. Είναι ένα θέμα που δεν έπρεπε καν να αγγίξει τον ΠΑΟΚ. Είναι μία δικαίωση-απάντηση σε αυτή την συκοφάντηση. Υπήρχε ένα σχέδιο να ειπωθούν κάποια πράγματα που δεν στηρίχθηκαν πουθενά. Κλείνοντας και οι δύο σύλλογοι, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, τα 100 χρόνια, τα πρωταθλήματα μας, αν γίνουν επί δέκα ή επί είκοσι, αποδεικνύουν την νοικοκυροσύνη του συλλόγου σε αυτά τα 100 χρόνια.

Ο Ολυμπιακός ξεκινώντας πιο μπροστά, δεν είχε, για παράδειγμα, έναν Δεδέογλου, να του χαρίσει κάποια στρέμματα. Είναι ο αιώνιος άστεγος του ελληνικού αθλητισμού αυτός ο σύλλογος. Βλέπει, πλέον, ότι υπάρχει δυναμική και έχει στο στόχαστρο του την όλη κατάσταση. Εμείς ποτέ δεν πήγαμε να κάνουμε γήπεδο και ακόμη να το χρωστάμε.

Πριν 48 ώρες διάβασα ότι η Eurobank ακόμη ψάχνεται. Τώρα βρίσκεται ο Ιβάν Σαββίδης να θέλει μία αγορασμένη έκταση να την μορφοποιήσει σε γήπεδο. Στον Ολυμπιακό κινείται το 60%-70% της οικονομίας της Ελλάδας και δεν βρέθηκε κάποιος να τους βοηθήσει, όχι να πάρουν τα πρωταθλήματα, αλλά να χτίσουν ένα τούβλο. Εκεί βρέθηκε ένας Κοσκωτάς που όλο το ελληνικό κράτος τον πλήρωσε αδρά.

 

Δεν είναι πρωτόγνωρες αυτές οι επιθέσεις. Όποτε μπορεί αυτό το αδηφάγο κέντρο, με κύριο έκφραστη τον Ολυμπιακό, τον αιώνια άστεγο, θα το κάνει. Που να στηριχθεί ο ΠΑΟΚ, εκτός τις ίδιες τις δυνάμεις του, και να αντιμετωπίσει ψυχικά όλα αυτά; Θα βγάλουν και άλλα. Περιμένω πάντα επιθέσεις. Το αδηφάγο κέντρο θα βγάζει οτιδήποτε γιατί δεν δέχεται να τους παλεύουν ως ίσο προς ίσο».

Για την Νέα Τούμπα σημείωσε: «Εγώ εκείνο που φοβάμαι είναι τι θα συναντήσουμε. Η ΠΑΕ θα κάνει το καλύτερο. Μόνο να μην βρούμε εσωτερικά εμπόδια, εννοώ… ελληνικά. Θα ρολάρουν όλα καλύτερα με την άδεια. Ποτέ δεν είμαι ανοιχτός με το ελληνικό κράτος».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς