20.1 C
Athens

Η ΕΠΟ το τερμάτισε: Αθώος ο ΠΑΟΚ, τεράστια δικαίωση για τον μεγαλοεπενδυτή Καλπαζίδη!

Όσοι πίστεψαν εξαρχής στην αθωότητα του ΠΑΟΚ, της Ξάνθης και του μεγαλοεπενδυτή σερβιτόρου Γιάννη Καλπαζίδη, μπορούν πλέον να νιώθουν δικαιωμένοι (από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ)...

Ο ΠΑΟΚ είναι αθώος και δεν έχει καμία σχέση με το σκάνδαλο πολυϊδιοκτησίας που επιβεβαιώθηκε από την ανεξάρτητη αρχή που λέγεται ΕΕΑ. Μπορεί να χρειάστηκε να αλλάξουν κάμποσες φορές οι δικαστές της Επιτροπής Εφέσεων – η οποία είχε παραμείνει χωρίς στελέχη για κάμποσους μήνες -, αλλά τελικά οι σωστοί δικαστές βρέθηκαν και η δουλειά έγινε…

Περίπου δυο μήνες μετά την επανεκδίκαση του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού σκανδάλου στα ελληνικά χρονικά, υπήρξε επιτέλους η απόφαση που όλοι περίμεναν. Όσοι πίστευαν στην αθωότητα του ΠΑΟΚ και στις αγνές επιχειρηματικές κινήσεις του μεγαλοεπενδυτή σερβιτόρου Γιάννη Καλπαζίδη, μπορούν πλέον να αισθάνονται πλήρως δικαιωμένοι.

 

Αυτός είναι ένας προσωπικός θρίαμβος του Γιάννη Καλπαζίδη, του ανθρώπου-φάντασμα που ενεπλάκη αδίκως σε μια υπόθεση κατά τη διερεύνηση και την εκδίκαση της οποίας δεν εμφανίστηκε ποτέ. Και μακάρι ο άνθρωπος που λοιδορήθηκε τόσο πολύ τους τελευταίους 14 μήνες να είναι εν ζωή, ώστε να γιορτάσει την επιτυχία του.

Τα καλύτερα έρχονται, το ελληνικό ποδόσφαιρο της «εξυγίανσης» τρυπά τον πάτο (της λογικής) και συνεχίζει να μας εκπλήσσει!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς