22.6 C
Athens

Πιόλι για Ιμπραΐμοβιτς: Γεννημένος πρωταθλητής, πρέπει να ανανεώσει στη Μίλαν

Η Μίλαν συνεχίζει ακάθεκτη τον πρωταθλητισμό στη Serie A με πρωταγωνιστή τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, τον οποίο ο Στέφανο Πιόλι χαρακτήρισε «γεννημένο πρωταθλητή», ενώ σημείωσε ότι οι «ροσονέρι» θέλουν να ανανεώσει με την ομάδα.

Τι κι αν έχει «πατήσει» τα 39 και οδεύει στα 40 του χρόνια; Ο Σουηδός σούπερ σταρ δεν σταματά να μοιράζει θέαμα στα γήπεδα και να βοηθά τη Μίλαν να φτάσει ολοένα και πιο κοντά στην κατάκτηση του φετινού σκουντέτο.

Μάλιστα, ο 39χρονος στράικερ ήταν για ακόμη μία φορά ένας εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης, καθώς σημείωσε τα δύο από τα τέσσερα γκολ της Μίλαν κόντρα στην Κροτόνε (4-0).

Αυτό ήταν και το 14ο γκολ που πέτυχε τη φετινή σεζόν στη Serie A, σπάζοντας το φράγμα και των 500 γκολ στην καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο.

Ο τεχνικός των «ροσονέρι» ρωτήθηκε για το ρεκόρ αυτό, δηλώνοντας πως δεν εκπλήσσεται, ενώ εξέφρασε και την επιθυμία να ανανεωθεί το καλοκαίρι το συμβόλαιο του Σουηδού φορ.

«Εάν με εκπλήσσει; Βλέποντάς τον με τον τρόπο που προπονείται, δεν μου κάνει έκπληξη επειδή είναι ένας παίκτης γεννημένος πρωταθλητής. Βοήθησε την ομάδα να ανέβει και είμαστε ικανοποιημένοι.

Η ανανέωση; Δουλεύουμε καλά και είμαστε σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο. Θα πρέπει να συνεχίσει να παίζει και νομίζω πως είναι σωστό να συνεχίσει μαζί μας.

Έχει τεράστια κίνητρα και ξέρει να προσέχει το σώμα του. Είναι παράδειγμα για τους άλλους.

Το ματς με την Κροτόνε δεν ήταν εύκολο αλλά το κερδίσαμε άξια. Έχουμε στόχο να παίρνουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Δεν είναι ώρα ακόμα να κοιτάξουμε τη βαθμολογία, έχουμε μπροστά μας μία περίοδο με πάρα πολλά παιχνίδια.

Είναι ένα πολύ ισορροπημένο πρωτάθλημα, υπάρχουν επτά ομάδες που μπορούν να κατακτήσουν το σκουντέτο, αλλά εμείς πρέπει να συνεχίσουμε με την αυτή τη νοοτροπία».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς