18.9 C
Athens

Ολυμπιακός: Αντίπαλος η Σαμπαντέλ στα προημιτελικά

Η Σαμπαντέλ είναι η τελευταία κάτοχος του τροπαίου, το 2019...

Τον αντίπαλο στην προημιτελική φάση της LEN Euroleague έμαθε το απόγευμα της Κυριακής (7/2) η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού.

Οι Ερυθρόλευκες θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για το Final-4 στις διπλές αναμετρήσεις με τη Σαμπαντέλ.

Ο πρώτος αγώνας κόντρα στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης θα διεξαχθεί στη Βαρκελώνη το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου και ο επαναληπτικός στον Πειραιά το Σάββατο 13 Μαρτίου.

Η ισπανική ομάδα είναι η τελευταία κάτοχος του Πρωταθλήματος Ευρώπης, το οποίο κατέκτησε το 2019 στην έδρα της στον τελικό με τον Ολυμπιακό (σ.σ.: επικράτησε με 13-11), καθώς την περυσινή σεζόν δεν ολοκληρώθηκε η διοργάνωση λόγω της πανδημίας.

Η κλήρωση για την προημιτελική φάση του Euro League:

Κίνεφ Κίρισι – Ντιναμό Ουραλότσκα

Σαμπαντέλ – Ολυμπιακός

Ματαρό – Ούιπεστ

Ρόμα – Ντουναϊσβάρος

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, με αφορμή την κλήρωση της φάσης των «8» δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Έχουμε 20 ημέρες μπροστά μας μέχρι το πρώτο ματς με τη Σαμπαντέλ, ωστόσο δεν έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε ούτε διπλές προπονήσεις ούτε επίσημα παιχνίδια ούτε φιλικά ούτε προετοιμασία με κάποια άλλη ομάδα. Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα για εμάς και όχι η δυναμικότητα της Σαμπαντέλ. Το πρόβλημα είναι πώς θα προετοιμάσουμε εμείς την ομάδα για να παίξει δύο τόσο σημαντικά παιχνίδια».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς