18.4 C
Athens

ΟΦΗ: Στα… πιτς Σελίμοβιτς, Σαρδινέρο και Σολίς

Τρεις τραυματισμούς αποκόμισε φεύγοντας από το «Γ. Καραϊσκάκης» ο ΟΦΗ, ο οποίος όχι μόνο γνώρισε την ήττα με 3-0 από τον Ολυμπιακό, αλλά ο Γιώργος Σίμος θα στερηθεί για τον αγώνα με τον Βόλο και τους Σελίμοβιτς, Σαρδινέρο και Σολίς.

Δεν έχει τέλος η ατυχία για τους Κρητικούς, που επιστρέφουν με τρία σημαντικά προβλήματα στο Ηράκλειο.

Ο Έλληνας τεχνικός είδε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τους Ερυθρόλευκους να αποχωρεί τραυματίας ο Σελίμοβιτς και τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για κάκωση στον έσω πλάγιο συνδέσμου στο δεξί πόδι.

Την ίδια στιγμή στα… πιτς προστέθηκε και ο Σαρδινέρο, ο οποίος πέρασε στη θέση του Σελίμοβιτς. Ο 30χρονος Ισπανός στην τελευταία φάση της αναμέτρησης ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και όλα δείχνουν ότι έχει υποστεί θλάση.

Τέλος για τον Σολίς που αποχώρησε στο ζέσταμα φαίνεται ότι έχει υποστεί τράβηγμα στον τετρακέφαλο και αυτός ήταν και ο λόγος που δεν βρέθηκε στην 11άδα.

Και οι τρεις παίκτες θα υποβληθούν εντός της ημέρας σε ειδικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθός του προβλήματος, ωστόσο θεωρείται δεδομένο ότι θα προστεθούν στο… απουσιολόγιο για τον Βόλο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς