16.9 C
Athens

Τίτλοι τέλους στη σχέση Λυκουρέζου-Καλογρίδη

Ποιος ο ρόλος της κόρης του γνωστού δικηγόρου, Μαρίας-Ελένης Λυκουρέζου

Τίτλοι τέλους μπήκαν στη σχέση ενός από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια αυτής της χρονιάς, του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της Νατάσας Καλογρίδη.

Η σχέση τους που ήταν θυελλώδης, φαίνεται πως δεν μακροημέρευσε, καθώς σύμφωνα με το περιοδικό Ciao δεν είναι πλέον μαζί και μάλιστα ο χωρισμός είναι επίσημος.

Το ζευγάρι που τάραξε τα νερά με τη σχέση του, λόγω της σφοδρότητάς της, δεν έχει καμία επαφή εδώ και 10 μέρες και μάλιστα ο γνωστός ποινικολόγος εθεάθη σε γάμο στη Χίο ασυνόδευτος την ώρα που η πρώην σύντροφός του ήταν στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Ciao, η ίδια δεν κρύβει την στενοχώρια της για όσους συνέβαλαν στο χωρισμό τους.

Μεταξύ αυτών θεωρεί πως είναι και η κόρη του Αλέξανδρου, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου. Το παράξενο είναι πως η κόρη του γνωστού ποινικολόγου φαινόταν να εγκρίνει αυτό το δεσμό και μάλιστα κάποιες φορές εθεάθη να είναι μαζί τους σε εξόδους τους ή σε αποδράσεις τους στα ελληνικά νησιά.

Η Μαρία Ελένη, στέκεται στο πλευρό του πατέρα της αλλά φαίνεται ότι τελικά δεν μπορεί να δεχθεί καμία γυναίκα στο πλευρό του Αλέξανδρου Λυκουρέζου μετά τον χαμό της μητέρας της, Ζωής Λάσκαρη.

΄Η τουλάχιστον αυτό φαίνεται να πιστεύει η Νατάσα Καλογρίδη, που θεωρεί ότι είναι οι δικές της αντιδράσεις που επηρέασαν αρνητικά τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς