22.7 C
Athens

Το ντροπιαστικό σχόλιο του προέδρου της Παραναένσε για τον παίκτη που αυτοκτόνησε

Έντοτες αντιδράσεις προκάλεσε το σχόλιο του προέδρου της Ατλέτικο Παραναένσε, Μάριο Σέλσο Πετράλια, λίγες ώρες μετά την είδηση της αυτοκτονίας του Σαντιάγκο Μόρο Γκαρσία.

Στο πένθος βυθίστηκε το Σάββατο (6/2) το αργεντίνικο ποδόσφαιρο, καθώς ο 30χρονος επιθετικός της Γοδόι Κρουζ, που ταλαιπωρούταν το τελευταίο διάστημα από κατάθλιψη, αυτοκτόνησε και έδωσε τέλος στη ζωή του.

Την πιο λάθος στιγμή ωστόσο, αποφάσισε ο Μάριο Πετράλια, ο οποίος συνεργάστηκε κατά τον παρελθόν με τον παίκτη, να εκφράσει τα παράπονά του.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Παραναένσε προχώρησε σε μία άστοχη και απαράδεκτη ανάρτηση στο Twitter, λίγες ώρες αφού έφυγε από τη ζωή ο Γκαρσία, τον οποίο χαρακτήρισε μάλιστα ως «προβληματικό παιδί».

«Ήταν η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία μας. Ήρθε με μια καταδίκη για χρήση κοκαΐνης και τραυματίας. Λύσαμε το συμβόλαιο μαζί του σχεδόν χωρίς κόστος. Δεν πληρώσαμε το υπόλοιπο 50% για την αγορά του και γλιτώσαμε ένα εκατομμύριο.

Μετά την πώλησή του, εισπράξαμε ένα ακόμη εκατομμύριο. Δεν είχε ταλέντο, άρα δεν υπήρχαν ομάδες να τον πάρουν. Λυπάμαι για το τραγικό τέλος αυτού του προβληματικού παιδιού», έγραψε στο Twitter.

Ωστόσο, λόγω των έντονων αντιδράσεων που προκλήθηκαν, αναγκάστηκε να κατεβάσει τις σχετικές αναρτήσεις.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς