20.7 C
Athens

Μαρτίνς: Ο Λοβέρα δεν προσαρμόστηκε στον Ολυμπιακό, ο Κάιπερς κέρδισε τη θέση του

Ο Πέδρο Μαρτίνς σχολίασε την απόφαση να παραχωρηθεί δανεικός ο Μάξι Λοβέρα, εξηγώντας πως παρά την ποιότητά του, δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στον Ολυμπιακό και το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ αναφέρθηκε και στον Ούγκο Κάιπερς, τον οποίο και χαρακτήρισε σπουδαίο και χαρισματικό παίκτη.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη NOVA:

Για τον Λοβέρα: «Η ποιότητα του Λοβέρα είναι αναμφισβήτητη, έχει πολλά να δώσει στο ποδόσφαιρο, αυτό το γνωρίζουμε όλοι. Στον Ολυμπιακό είχε θέμα προσαρμογής. Δεν προσαρμόστηκε στην πραγματικότητα που λέγεται Ολυμπιακός και στην πραγματικότητα που λέγεται ελληνικό πρωτάθλημα.

Είχε δυσκολίες να βρει χώρους σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός που διαθέτει παίκτες όπως ο Ποντένσε, ο Φορτούνης και ο Ματιέ Βαλμπουενά. Δεν υπάρχει αμφιβολία για τον επαγγελματισμό του. Είχε άψογη συμπεριφορά, προσπαθούσε απεριόριστα.

Ποιος ξέρει; Μπορεί στο μέλλον να επιστρέψει πολύ πιο ώριμος και πιο έτοιμος. Θέλουμε να έχει πολλά παιχνίδια, θέλουμε να βρει χώροι να δείξει το πλούσιο ταλέντο του».

Για τον Κάιπερς: «Ο Κάιπερς είχε όντως υψηλό ανταγωνισμό με Ελ Αραμπί και Χασάν μπροστά του, αλλά είχε και τον Σουντανί τον οποίο προσπέρασε. Είχε τρεις παίκτες μπροστά του και ήταν τέταρτος στη σειρά. 

Ο Σουντανί έπαιξε σαν επιθετικός, αλλά και σε άλλες θέσεις προσπαθώντας βρει παιχνίδια. Αυτό είναι το μόνιμο πρόβλημα. Οι παίκτες θέλουν να βρίσκουν χώρο. Ο Κάιπερς έχει σπουδαίο χαρακτήρα και προσωπικότητα, δουλεύει πολύ και είναι χαρισματικός.

Μας αρέσουν αυτοί οι παίκτες. Θέλουμε να δουλέψουμε πάνω του. Έχει ήδη κερδίσει τη θέση του σαν τρίτος επιθετικός με την αξία του. Σκεφτόμαστε να τον χρησιμοποιήσουμε και να του δώσουμε περισσότερες ευκαιρίες». 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς