21.5 C
Athens

Ζιντάν: Εάν ο κόσμος θέλει να παραιτηθώ δεν θα το κάνω, σεβαστείτε την ομάδα

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ξεκαθάρισε πως δεν θα ρίξει λευκή πετσέτα ακόμα κι αν αυτό είναι κάτι που επιθυμούν οι φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ερωτηθείς για το μέλλον του ξέσπασε κατά των δημοσιογράφων ζητώντας σεβασμό για τη δουλειά που κάνει η ομάδα.

Η μέτρια πορεία των «μερένγκες» στο πρωτάθλημα, οι οποίοι βρίσκονται στην 3η θέση και στο -10 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο, σε συνδυασμό με τον σκληρό αποκλεισμό από την Αλκογιάνο στο Κύπελλο έχουν φέρει τον Γάλλο τεχνικό σε δύσκολη θέση.

«Δεν γνωρίζω τι μπορεί να συμβεί. Αξίζουμε να τελειώσουμε αυτή την σεζόν με αυτή την ομάδα. Υπάρχει συζήτηση για πολλά πράγματα, για αλλαγές παικτών ή και δική μου. Δεν ξέρω, πιστεύω ότι είμαι ένας τυχερός άνθρωπος.

Αν ο κόσμος θέλει να παραιτηθώ ή οι παίκτες να τα παρατήσουν, τότε ούτε εγώ ούτε οι παίκτες πρόκειται να το κάνουμε. Ναι σίγουρα δεν είμαστε στα καλά μας, αλλά είμαστε και αποφασισμένοι να το αλλάξουμε αυτό» τόνισε ο Ζιντάν στην συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής (5/2).

 

Μάλιστα, οι φήμες περί αποχώρησής του Ζιντάν από τη Μαδρίτη, σε περίπτωση που δεν καταφέρει να κατακτήσει το Champions League, δίνουν και παίρνουν, με τον προπονητή των Μαδριλένων να ξεσπά κατά του Τύπου, τονίζοντας πως δεν αξίζει τέτοια συμπεριφορά:

«Τη μια μέρα είμαι στην έξοδο, την άλλη μένω. Αυτό κάνετε συνέχεια. Νευριάζω, γιατί ναι μεν εσείς θέλετε να κάνετε τη δουλειά σας, αλλά κι εμείς το ίδιο. Θα πρέπει όμως κι εσείς να σέβεστε τη δική μας.

Έχουμε το δικαίωμα να παλέψουμε. Αφήστε μας να το κάνουμε. Πέρσι, όχι πριν δέκα χρόνια, αυτή η ομάδα πήρε το πρωτάθλημα.

Λίγο σεβασμό, λοιπόν, σε αυτή την ομάδα. Πείτε το μου κατάμουτρα αν θέλετε να με διώξουν, όχι από πίσω. Μετά από κάθε άσχημο αποτέλεσμα με ρωτάτε για το μέλλον μου. Δεν αξίζω τέτοια συμπεριφορά από τον Τύπο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς