16.4 C
Athens

Πόρτο: Εξιτήριο για Νανού, συνεχίζει την ανάρρωση στο σπίτι του

Αίσιο τέλος είχε η κατάληξη του Νανού, με τον παίκτη της Πόρτο να παίρνει εξιτήριο μία ημέρα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο ματς με την Μπελενένσες και ευχαρίστησε για τις ευχές μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στην Πόρτο και την Μπελενένσες σημαδεύτηκε στο 85ο λεπτό από την σοκαριστική σύγκρουση του Κρίτσιουκ με τον Νανού, με αποτέλεσμα ο 27χρονος ποδοσφαιριστής των Δράκων να χάσει αρχικά τις αισθήσεις του, προκαλώντας παγωμάρα σε συμπαίκτες και αντιπάλους.

 

Ωστόσο, ο αμυντικός της Πόρτο στάθηκε τυχερός, καθώς απέφυγε τα χειρότερα. Βέβαια, υπέστη διάσειση και τραυματισμό στον νωτιαίο μυελό, τα οποία θα τον κρατήσουν αρκετές εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης, ωστόσο η κατάσταση θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί πολύ πιο άσχημα.

Μάλιστα, την Παρασκευή (5/2) πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, ενώ απάντησε στον συμπαίκτη του, Ματέους Ουρίμπε, ο οποίος του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στο Instagram, με τον ίδιο να του αναφέρει: «ευχαριστώ πολύ, αδελφέ μου πάντα μαζί».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς