20.7 C
Athens

Πέντρο Βίτορ: Υπογράφει στην ΑΕΚ και πάει στον… Απόλλωνα

Έρχεται αύριο στην Αθήνα για να υπογράψει στην ΑΕΚ ο Πέντρο Βίτορ και στη συνέχεια θα παραχωρηθεί δανεικός στον Απόλλωνα Σμύρνης για να πάρει παιχνίδια

Ο Πέντρο Βίτορ έρχεται αύριο στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Ο 20χρονος μέσος στη συνέχεια θα δοθεί δανεικός σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Ποιά θα είναι αυτή η ομάδα; Σύμφωνα με πληροφορίες του FWS.GR ο Βίτορ θα μετακομίσει στη γειτονική Ριζούπολη και τον Απόλλωνα Σμύρνης! Είναι γνωστό ότι οι δύο ΠΑΕ διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και έτσι είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί αυτή η μετακίνηση.

Ο Απόλλων ψάχνει για χαφ και ο δανεισμός του Βίτορ θα τον απαλλάξει από περαιτέρω αναζήτηση. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» περιμένει να ολοκληρώσει τις μεταγραφές της η ΑΕΚ για να ζητήσει δανεικούς παίκτες που δεν θα βρίσκονται στα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Η φημολογία των τελευταίων ημερών για επιστροφή του Χρήστου Αλμπάνη στη Ριζούπολη δεν επιβεβαιώνεται, αφού ο παίκτης δεν επιθυμεί να κάνει… πισωγύρισμα στην καριέρα του και θα περιμένει να του δοθούν ευκαιρίες να παίξει στην ΑΕΚ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς