18.8 C
Athens

Νάναλι: «Θυσιαστήκαμε για το καλό της Φενέρμπαχτσε»

Ο Τζέιμς Νάναλι που πλέον αποτελεί μέλος των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, μίλησε για τη Φενέρμπαχτσε

Ο Τζέιμς Νάναλι αγωνίστηκε για δύο χρόνια στην Τουρκία για λογαριασμό της Φενέρμπαχτσε. Πλέον μετακόμισε στην Αμερική για λογαριασμό των Μινεσότα Τίμπεργουλβς. Ο ίδιος σε δηλώσεις του μίλησε για τη Φενέρμπαχτσε, για τη νέα του ομάδα και γενικότερα τι πιστεύει ο ίδιος για τον εαυτό του.

Αναλυτικά δήλωσε: ««Αυτό που ήθελα ήταν να είμαι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη. Αυτός ήταν ο στόχος μου. Νομίζω ότι τα πράγματα άρχισαν καλά και βελτιώθηκα ακόμα περισσότερο όταν κατάλαβα πλήρως τον ρόλο στην ομάδα που ήμουν».

Συνεχίζοντας είπε και για τον ρόλο που είχε στη Φενέρμπαχτσε: «Όλοι θέλουν να έχουν κατά μέσο όρο 20 πόντους ανά αγώνα, αλλά θα κερδίζαμε έτσι παιχνίδια; Θα κερδίζαμε τίτλους; Θα παλεύαμε στους τελικούς κάθε χρόνο; Όχι. Έτσι θεωρώ πως όλοι θυσιαστήκαμε για το καλό της ομάδας. Έτσι θα μπορούσα να το μεταφράσω».

Τέλος, μίλησε και για τη νέα του ομάδα: «Προφανώς γι’ αυτό πήγα πλέον σε υψηλότερο επίπεδο και γι αυτό είμαι εδώ. Θέλω να φέρω κάτι διαφορετικό και από αυτό που δεν υπήρχε στο γήπεδο. Είτε ξεκινήσω βασικός είτε από τον πάγκο, θα δοκιμάσω τα σουτ. Εάν έχω ελεύθερο πεδίο θα σουτάρω και θα το κάνω με αυτοπεποίθηση».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς