19.1 C
Athens

Ορκίζεται ο Γαβριηλίδης: Όλα έγιναν όπως έπρεπε!

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου δήλωσε πως παίρνει όρκο για το αδιάβλητο της κλήρωσης στα προημιτελικά

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ, Μάνος Γαβριηλίδης, μίλησε για την κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, που έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

Ο Μάνος Γαβριηλίδης, με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, «Metropolis 95.5», τόνισε πως όλα έγιναν όπως έπρεπε κατά τη διάρκεια της κλήρωσης και της σχετικής διαδικασίας. Συγκεκριμένα, είπε:

«Οι κληρώσεις φέτος και στις προηγούμενες φάσεις δεν είχαν κόσμο. Έτσι λέει ο νόμος, έτσι λέει η ΚΥΑ, απαγορεύονται οι παράγοντες, αλλά και οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ. Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα να είναι εδώ, αν ο καθένας σχολιάζει ανάλογα με το αποτέλεσμα της κλήρωσης, τότε είναι δικό του πρόβλημα. Είναι η τρίτη κλήρωση που γίνεται χωρίς κόσμο, η δεύτερη ομάδα για τις ομάδες της Super League.

Εγώ κινήθηκα βάσει νόμου, δεν είναι δική μου αρμοδιότητα ποιος θα μπει μέσα στο χώρο. Ήταν παρόντες οι υπάλληλοι της ΕΠΟ, ο φάκελος με τις οκτώ ομάδες άνοιξε μπροστά στην κάμερα και μπαίνουν μέσα στην κληρωτίδα απευθείας. Πώς να νοθεύσω την κλήρωση; Υπάρχουν 8 όμοια μπαλάκια και τραβάω κάθε μπαλάκι χωρίς να ξέρω τι έχει μέσα το κάθε μπαλάκι. Εγώ παίρνω όρκο πως όλα έγιναν όπως έπρεπε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς