22.8 C
Athens

Αστέρας – Άρης 0-2: Πήρε το… αίμα του πίσω με πρόκριση (vid)

Με δεύτερη νίκη επί του Αστέρα, ο Άρης σφράγισε το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας! Οι Κίτρινοι που πριν από λίγα 24ωρα ηττήθηκαν στην Τρίπολη για το πρωτάθλημα, πήραν… εκδίκηση και με χαρακτηριστική ευκολία (2-0) και κλείδωσαν την πρόκριση.

Ο Μήτρογλου έμεινε τελευταία στιγμή εκτός αποστολής λόγω στομαχικών διαταραχών, αλλά η απουσία του δεν φάνηκε καθόλου για τον Άρη, ο οποίος είχε σε κέφια τον Δημήτρη Μάνο.

Λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρος και συγκεκριμένα στο 45ο λεπτό, ο Σούντγκρεν πέρασε κάθετη πάσα στον επιθετικό των Κιτρίνων που κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας και με υπέροχο πλασέ έγραψε το 0-1.

ΤΟ 0-1 ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ

 

Μέχρι εκείνη την ώρα, οι φιλοξενούμενοι είχαν τρεις μεγάλες ευκαιρίες με τον Παπαδόπουλο να δείχνει εξαιρετικά αντανακλαστικά σε Μπερτόγλιο και Σάκιτς, ενώ το σουτ του Σάσα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Από την πλευρά του ο Αστέρας απείλησε με μια ακίνδυνη κεφαλιά του Ντάνι Σουάρεθ και από εκεί και πέρα δεν είχε τρόπους να δημιουργήσει επικίνδυνες στιγμές, αλλά ούτε και να τροφοδοτήσει τον Μπαράλες που απείλησε εκμεταλλευόμενος ένα λάθος στο 55ο λεπτό.

Ο Άρης κλείδωσε την πρόκριση με ένα ακόμα ωραίο γκολ. Ο Μπακούτσης που πέρασε αλλαγή με ωραία ενέργεια βρήκε τον Μάνο, ο οποίος έδωσε στον Ματέο Γκαρσία και ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

ΤΟ 0-2 ΤΟΥ ΜΑΤΕΟ ΓΚΑΡΣΙΑ

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΡΗΣ 0-2

Γήπεδο: Θ. Κολοκοτρώνης

Σκόρερ: 45′ Μάνος, 68′ Ματέο Γκαρσία

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος

Κίτρινες: Μπελόκ, Λουίς Φερνάντεθ / Ματέο Γκαρσία

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Σουάρεθ (57′ Χριστόπουλος), Βαλιέντε (70′ Ιγκλέσιας), Μπελόκ, Ριέρα (71′ Λουίς Φερνάντεθ), Αλί Μπαμπά, Κρέσπι (57′ Τιλίκα), Μπαράλες (80′ Σίτο).

Άρης (Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Ρόουζ (70′ Μπαγκαλιάνης), Δεληζήσης, Σάκιτς, Ματίγια (71′ Γκάνεα), Σάσα (58′ Μπακούτσης), Μπερτόγλιο (58′ Τζέγκο), Σίλβα, Ματέο Γκαρσία, Μάνος (69′ Κάτσε).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς