19.1 C
Athens

Χαρίσης: Ο Κάναντι με έκανε να πιστέψω ξανά στον εαυτό μου

Ο Χαρίς Χαρίσης μετά τις νέες εξελίξεις στον πάγκο του Ατρομήτου, είπε το δικό του «αντίο» στον Νταμίρ Κάναντι, δηλώνοντας πως είναι ευγνώμων στον Αυστριακό τεχνικό για όσα του προσέφερε, ενώ τόνισε πως χάρη σε εκείνον πίστεψε ξανά στον εαυτό του.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των Περιστεριωτών αποτελεί εδώ και λίγες ώρες ο Κάναντι, με τη διοίκηση να μην επιθυμεί να συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών, έπειτα από την μέτρια πορεία του Ατρομήτου στη Super League και τον αποκλεισμό από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο.

Ο Χάρις Χαρίσης αποφάσισε να αποχαιρετήσει μέσω των social media τον άλλοτε προπονητή του, δηλώνοντας την ευγνωμοσύνη του στον Αυστριακό τεχνικό:

 «Ένας από τους καλύτερους προπονητές που έχω δουλέψει είναι ο κύριος Νταμίρ Κάναντι. Σε ευχαριστώ γιατί με έκανε να πιστέψω ξανά στον εαυτό μου. Επίσης ευχαριστώ αυτό τον εκπληκτικό βοηθό προπονητή, Μανού Χέρβας για τις σημαντικές συμβουλές του και το χρόνο που ξόδεψε για να με βοηθήσει να βελτιωθώ. Καλή τύχη», έγραψε χαρακτηριστικά ο Χαρίσης στον προσωπικό του λογαριασμό.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς