16.4 C
Athens

Θρήνος στη Θήβα: Νεκρή 15χρονη από κορωνοϊό, διασωληνωμένη η μητέρα της

Το νεαρότερο θύμα του κορωνοϊού στην Ελλάδα είναι ένα 15χρονο κορίτσι από τη Θήβα, το οποίο διαγνώστηκε θετικό πρόσφατα και η επιδείνωσή της ήταν τόσο ραγδαία που κατέληξε σήμερα το πρωί, σε διάστημα λίγων μόλις ημερών από τη διάγνωσή του.

Η 15χρονη Μαργαρίτα είχε επισκεφθεί δύο φορές το νοσοκομείο Θήβας, ούσα θετική τόσο η ίδια όσο και οι γονείς της. Τόσο την Παρασκευή, κατά την πρώτη της επίσκεψη όσο και προχθές, τη Δευτέρα, τα συμπτώματά της ήταν ήπια, ωστόσο τα τελευταία 24ωρα παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση, με αποτέλεσμα να μεταβεί τα ξημερώματα εκτάκτως στο νοσοκομείο. Οι γιατροί την διασωλήνωσαν άμεσα, αλλά λίγες ώρες αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή από ανακοπή.

Το κορίτσι ήταν υπέρβαρο και, όπως διαπιστώθηκε, είχε αδιάγνωστο σακχαρώδη διαβήτη. Η μητέρα του, επίσης θετική στον κορωνοϊό, νοσηλεύεται διασωληνωμένη από χθες στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Για τις τραγικές στιγμές που ζει η οικογένειά του μίλησε ο αδελφός της άτυχης κοπέλας στον Alpha, ο οποίος ομολόγησε ότι αρχικά ήταν αρνητής της πανδημίας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο POPULUS.GR

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς