20.1 C
Athens

Ολυμπιακός: Η αποστολή για τη «φούσκα» της Ρώμης

Όλα έτοιμα για ένα ακόμα ευρωπαϊκό ραντεβού του Ολυμπιακού

Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού αρχίζει την ευρωπαϊκή της περιπέτεια από την Όστια της Ιταλίας!

Το πρωί της Τετάρτης (3/2), η αποστολή του Ολυμπιακού ταξίδεψε για τη Ρώμη για τους αγώνες του 3ου προκριματικού ομίλου, που θα διεξαχθεί από την Πέμπτη (4/2) μέχρι την Κυριακή (7/2) στη «φούσκα» της Όστια.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Άλκηστη Μπενέκου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Ελένη Κανετίδου, Άλκηστη Αβραμίδου, Χριστίνα Σιούτη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Νεφέλη Χαλδαίου, Βασιλική Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Σοφία Τορνάρου, Φωτεινή Τριχά, Σταυρούλα Δουρέκα.

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη θα δώσει τέσσερις αναμετρήσεις σε διάστημα τριών ημερών και το απαιτητικό πρόγραμμα περιλαμβάνει τις 3 εξ αυτών εντός 24 ωρών!

Η αυλαία των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού ανοίγει την Πέμπτη (4/2, 19:00) με αντίπαλο την Πάντοβα. Την Παρασκευή (5/2), ο Θρύλος καλείται να δώσει δύο καθοριστικούς αγώνες στις 12:30 κόντρα στη Βαζούτας και στις 21:00 κόντρα στη διοργανώτρια Ρόμα. Από την τριάδα αυτών των αγώνων θα κριθεί, ουσιαστικά, η πρόκριση στην προημιτελική φάση.

Το τελευταίο παιχνίδι των Εερυθρόλευκων θα δοθεί το Σάββατο (6/7, 19:00) με αντίπαλο τη Νις, ενώ την τελευταία ημέρα των αγώνων ο Ολυμπιακός θα έχει το ρεπό του.

«Ανυπομονούμε να βρεθούμε πάλι δυναμικά στους ευρωπαϊκούς αγώνες»

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Άλκηστη Αβραμίδου, μίλησε στο olympiacossfp.gr και στάθηκε στο μεγάλο διάστημα αποχής από τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις λόγω του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, είπε: «Aπό τον Δεκέμβριο του 2019 ως τον Φεβρουάριο του 2021 είμαστε εκτός ευρωπαϊκών υποχρεώσεων λόγω της πανδημίας και αυτό είναι πραγματικά ένα μεγάλο κενό.

Όμως, παρ’ όλα αυτά, προετοιμαστήκαμε για αυτούς τους αγώνες με την ελπίδα να πραγματοποιηθούν και να που τώρα ξεκινούν και δηλώνουμε έτοιμες για αυτούς. Ξεκινώντας, μέσα σε 24 ώρες θα γίνουν οι τρεις πρώτοι αγώνες και αυτοί θα είναι οι πιο κρίσιμοι. Όμως, πιστεύω ότι διαθέτουμε ποιότητα και αγωνιστικότητα για κάτι τόσο απαιτητικό. Αυτό μένει να το αποδείξουμε μέσα στο νερό. Ως ομάδα ανυπομονούμε, αλλά και προσωπικά ανυπομονώ, να βρεθούμε πάλι δυναμικά στους ευρωπαϊκούς αγώνες».

Η Νικόλ Ελευθεριάδου, με τη σειρά της, τόνισε: «Μετά από αρκετό καιρό επιστρέφουμε στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις στην Ευρώπη και παρά το κενό διάστημα που υπήρχε η ομάδα μας είναι έτοιμη να παλέψει για την πρωτιά στον όμιλο. Το θέλουμε όλες πάρα πολύ και ο στόχος για ακόμα μία χρονιά είναι να βρεθούμε στο Final-4».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς