16.2 C
Athens

Μαραντόνα: Το τελευταίο του βίντεο-μήνυμα στον γιατρό του (vid)

Στην δημοσιότητα δόθηκε το τελευταίο βίντεο του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, λίγες ώρες πριν τον θάνατό του, από το «Corina TV». Σε αυτό ο θρύλος του ποδοσφαίρου απευθύνει ένα μήνυμα προς τον γιατρό του, Λεοπόλδο Λούκε.

Συγκεκριμένα, ο Ντιεγκίτο βρίσκεται στο σπίτι του, ενώ η γάζα στο κεφάλι του μαρτυρά ότι το συγκεκριμένο βίντεο τραβήχτηκε, μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο κεφάλι.

Ο Μαραντόνα είπε προς τον γιατρό του τα εξής: «Όλα είναι καλά. Ξέρεις πως δεν μου αρέσουν οι εναγκαλισμοί αλλά όταν είμαι με καλούς ανθρώπους, βγαίνω από το… δέρμα μου. Ένα φιλί Λούκε. Λεοπόλδο Χακίντο Λούκε».

Ο γιατρός πάντως του θρύλου του παγκοσμίου ποδοσφαίρου κατηγορείται για τον θάνατο του, ενώ σοκαριστική είναι η ψυχρότητα με την οποία φαίνεται πως αντιμετώπισε την είδηση του θανάτου του, σε συνομιλίες που αποκαλύφθηκαν χθες. Ο Λούκε ακούγεται να μιλάει στο τηλέφωνο με την ψυχίατρο του Μαραντόνα, η οποία τον ενημερώνει για τα τελευταία λεπτά ζωής του, με τον Λούκε να σχολιάζει: «Ναι ρε μαλ…, φαίνεται πως ήταν καρδιακή ανακοπή και έχει πεθάνει. Θα χεστ… πεθαίνοντας ο χοντρός, δεν έχω ιδέα τι συνέβη. Πάω προς τα εκεί».

Εδώ το σχετικό βίντεο:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς