20.8 C
Athens

Ολυμπιακός: Η λίστα για το Europa League

Τα τρία χειμερινά μεταγραφικά αποκτήματα (Ρέαμπτσιουκ, Παπασταθόπουλος και Λαλά) είναι τα τρία νέα πρόσωπα στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού

Το βράδυ της Τρίτης (2/2), η ΠΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε τη λίστα που δηλώθηκε από την ομάδα στην UEFA για τους αγώνες του UEFA Europa League, στο πλαίσιο της φάσης των «32».

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την PSV Αϊντχόφεν στις 18 (εντός έδρας) και 25 Φεβρουαρίου (εκτός έδρας), με φόντο την πρόκριση στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Οι τρεις προσθήκες της ομάδας κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο είναι οι τρεις αλλαγές που είχε δικαίωμα να κάνει ο σύλλογος στην ευρωπαϊκή του λίστα. Συγκεκριμένα, οι Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Κένι Λαλά αντικατέστησαν τους Ρούμπεν Βινάγκρε, Παπέ Αμπού Σισέ και Χιλάλ Σουντανί.

Από εκεί και πέρα, όμως, ο Ολυμπιακός έχασε δύο θέσεις λόγω των αποχωρήσεων των Πέπε και Ραφίνια, καθώς δεν έχει το δικαίωμα (όπως καμία ομάδα) για περισσότερες από τρεις αλλαγές στον καταρτισμό της λίστας. Έτσι, στη λίστα Α, οι Ερυθρόλευκοι δήλωσαν 22 ποδοσφαιριστές από τους 24 που είχαν δηλώσει για τη φάση των ομίλων του Champions League, στο πρώτο μισό της σεζόν. Στη λίστα Β βρίσκονται 9 παίκτες από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Να σημειωθεί πως μετά τις τελευταίες ανακατατάξεις στο έμψυχο δυναμικό των νταμπλούχων Ελλάδας, οι μοναδικοί που έμειναν εκτός ευρωπαϊκής λίστας είναι οι Όγκμουντουρ Κρίστινσον, Τιάγκο Σίλβα και Ούγκο Κάιπερς!

Αναλυτικά η λίστα του Ολυμπιακού για το Europa League:

Λίστα Α

Ανδρούτσος
Μπα
Σεμέδο
Μπουχαλάκης
Καμαρά
Χολέμπας
Ντρέγκερ
Ελ Αραμπί
Φορτούνης
Καραργύρης
Λαλά
Σα
Μασούρας
Χασάν
Εμβιλά
Παπαδόπουλος
Παπασταθόπουλος
Ραντζέλοβιτς
Ρέαμπτσιουκ
Μπρούμα
Βαλμπουενά
Βρουσάι

Λίστα Β

Κατσογιάννης
Κίτσος
Λιάτσος
Νικόλης
Σουρλής
Σταμούλης
Τσάβος
Τσέλιος
Τζολάκης

https://athlosnews.gr/olympiakos-kai-omos-riskare-me-pepe/?fbclid=IwAR3q9XxWXdohcyzifcc92xPyxfEvHJ91h6witgH8PoiMnais36-cNlrWwC0

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς