19.7 C
Athens

Ολυμπιακός: Πήγε Ρέντη και αποχαιρέτησε ο Ραφίνια

Ο Ραφίνια μετέβη στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και τα μέλη της ομάδας

Πέφτουν οι τίτλοι τέλους στη συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Ραφίνια.

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ πήγε για τελευταία φορά στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη προκειμένου να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του και τον Πέδρο Μαρτίνς, καθώς έχει έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση του Ολυμπιακού για τον τερματισμό της συνεργασίας τους, που κράτησε περίπου έξι μήνες.

Στο περιθώριο της απογευματινής προπόνησης, της Τρίτης (2/2), ο 35χρονος ποδοσφαιριστές είπε το αντίο του σε όλα τα μέλη της ομάδας, καθώς ετοιμάζεται να επιστρέψει στην πατρίδα του και να συνεχίσει την καριέρα του στη Βραζιλία.

Μετά την προσθήκη του Κένι Λαλά και τη ραγδαία αγωνιστική άνοδο του Θανάση Ανδρούτσου, ο Ραφίνια θα έβλεπε το χρόνο συμμετοχής του να περιορίζεται αισθητά, την ώρα που παραμένει στο ρόστερ και ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ για το δεξί άκρο της άμυνας.

Πάντως, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ αποχωρεί από τον Ολυμπιακό με μία εμφάνιση Πρωταθλητή, αντάξια του ποδοσφαιρικού ονόματος και διαμετρήματος που διαθέτει, καθώς η τελευταία του συμμετοχή καταγράφηκε στο νικηφόρο 3-0 επί του ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (27/1), όπου και αγωνίστηκε σε ολόκληρη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο Ραφίνια αγωνίστηκε συνολικά σε 22 επίσημους αγώνες με τους Ερυθρόλευκους, έχοντας μία ασίστ στο ενεργητικό του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς