24 C
Athens

Η Μαρσέιγ «σταύρωσε» τον Βίλας-Μπόας

Επεισοδιακό «διαζύγιο» για Αντρέ Βίλας-Μπόας και Μαρσέιγ. Ο Πορτογάλος κόουτς αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Μασσαλίας ύστερα από τα όσα είπε δημόσια κατά του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου, Πάμπλο Λονγκόρια.

Ο Βίλας-Μπόας ξεκαθάρισε πως ενημερώθηκε από τα Μέσα για τη μεταγραφή του Ολιβιέ Ντσαμ από τη Σέλτικ και υποστήριξε πως δεν επιθυμούσε να πραγματοποιηθεί αυτή η κίνηση, ακυρώνοντας ουσιαστικά έτσι τον τεχνικό διευθυντή. Παράλληλα, αποκάλυψε πως υπέβαλε την παραίτηση του.

Δεν άργησε όμως η απάντηση της Μαρσέιγ, η οποία ήταν άκρως σκληρή. Οι Φωκαείς έκαναν αποδεκτή την παραίτηση του 43χρονου τεχνικού και χαρακτήρισαν μέσω ανακοίνωσης «απαράδεκτα τα σχόλια του κατά του αθλητικού διευθυντή», ενώ υποστήριξε πως έχει ανοίξει πειθαρχική διαδικασία και είναι πιθανό να επιβληθούν κυρώσεις στον Πορτογάλο.

Ο άλλοτε κόουτς των Ζενίτ και Πόρτο ανέλαβε τη Μαρσέιγ τον Μάιο του 2019 και με υπέρβαση την οδήγησε στην έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο τη φετινή σεζόν η πορεία ήταν απογοητευτική τόσο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, όσο και στη Ligue 1.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς