22.9 C
Athens

Βίλας – Μπόας: Παραιτήθηκα, έμαθα για τη μεταγραφή του Ντσαμ από τον Τύπο

Ο Αντρέ Βίλας – Μπόας, ο οποίος λίγες ημέρες νωρίτερα προανήγγειλε την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία της Μαρσέιγ στο τέλος της σεζόν, αποκάλυψε την Τρίτη (2/2) ότι υπέβαλε την παραίτησή του στη διοίκηση, μετά την μεταγραφή του Ολιβιέ Ντσαμ, για την οποία ήταν αντίθετος.

Το γυαλί ανάμεσα στους Μασσαλούς και τον Πορτογάλο τεχνικό φαίνεται πως έχει σπάσει για τα καλά πλέον, με τον Βίλας – Μπόας να μην βλέπει την ώρα να αποχωρήσει από τον πάγκο της Μαρσέιγ.

Όπως ο ίδιος αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (3/2) αγώνα πρωταθλήματος με τη Λανς, οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν σεβάστηκαν την απόφασή του και προχώρησαν στη μεταγραφή του 24χρονου Γάλλου, χωρίς ο ίδιος να το γνωρίζει.

«Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε χθες με την άφιξη ενός νέου παίκτη. Ήταν μία απόφαση που δεν ελήφθη από εμένα, εγώ την έμαθα σήμερα από τον Τύπο. Είναι ένας παίκτης για τον οποίο είχα πει όχι. Δεν ήταν στη λίστα μας.

Υπέβαλα την παραίτησή μου στη διοίκηση, γιατί δεν είμαι σύμφωνος με την πολιτική στο αθλητικό κομμάτι. Δεν έχω λάβει ακόμη απάντηση από τη διοίκηση. Δεν θέλω χρήματα από τη Μαρσέιγ, θέλω μόνο να φύγω!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς