20 C
Athens

Ολυμπιακός: Η βράβευση του Ελ Αραμπί (vid)

Ο Ελ Αραμπί παρέλαβε το βραβείο του MVP για τον Δεκέμβριο και ευχαρίστησε το φίλαθλο κοινό για την ψήφο του

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης για τον μήνα Δεκέμβριο στη Super League και παρέλαβε το βραβείο του από τον προπονητή τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού, Παναγιώτη Αγριογιάννη, στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Ο Μαροκινός επιθετικός των Ερυθρόλευκων ευχαρίστησε τους φιλάθλους για την ψήφο τους, τονίζοντας: «Καλημέρα! Ακόμα μία φορά θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους και όλους όσοι με ψήφισαν. Είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και όλη την ομάδα και ελπίζω να συνεχίσουμε ως τον στόχο. Σας ευχαριστώ, θα συνεχίσουμε να είμαστε μαζί μέχρι το τέλος».

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχει 15 γκολ και 2 ασίστ σε 18 συμμετοχές στη φετινή Super League, ενώ κατά τον μήνα Δεκέμβριο σκόραρε 6 τέρματα και έδωσε μία ασίστ σε τέσσερις αγώνες. Ο 34χρονος κυνηγός πέτυχε τρία γκολ κόντρα στο Βόλο (5/12/2020, 4-1), ένα τέρμα στην έδρα της Λαμίας (13/12/2020, 0-6), ενώ σημείωσε 2 γκολ και κατέγραψε μία ασίστ στην εντός έδρας επικράτηση επί της ΑΕΛ (20/12/2020, 5-1). Δεν είχε βρει το δρόμο προς τα δίχτυα μόνο στην εξ αναβολής αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (16/12/2020, 1-1).

Οι δηλώσεις του Ελ Αραμπί:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς