18.6 C
Athens

Επιστολή Μπρατσόλη σε Βασιλειάδη: «Στηρίξτε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο»

Ανοικτή επιστολή προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού  Γιώργο Βασιλειάδη, έστειλε ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΠ Στέλιος Μπρατσόλης που ζητά παράλληλα με τις ΠΑΕ και την ενίσχυση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Κύριε Υπουργέ

Με την Πρωτοβουλία σας να στεγάσει Χορηγικά η ΕΡΤ μετά από 25 χρόνια, μεταδόσεις ποδοσφαιρικών Αγώνων 2018-19 της super league, διαμορφώσατε / διαμορφώνετε μια νέα πραγματικότητα.

Προφανώς εκτιμάτε ότι ένα μέρος της ποδοσφαιρικής κοινής γνώμης… μπορεί να νοιώσει… ικανοποίηση, από το γεγονός ότι χωρίς τηλεοπτική συνδρομή θα βλέπει Ποδόσφαιρο απ’ την δημόσια συχνότητα… δεδομένου… ότι ούτως ή άλλως όλοι μας συνεισφέρουμε μέσω του τέλους των λογαριασμών της ΔΕΗ… στον Προϋπολογισμό της ΕΡΤ.

Αυτή κύριε υπουργέ είναι η μια «Ανάγνωση »…

Η «Άλλη» όμως κύριε Υπουργέ είναι, ότι το Πανελλαδικό Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο που αποτελεί την «ραχοκοκαλιά» του όλου ποδοσφαίρου μας και τον σίγουρο προθάλαμο της μεθοδικής Ανάπτυξης του, υπέρ των Εθνικών μας Συγκροτημάτων, δεν συμπεριλαμβάνεται στην χορηγική πρωτοβουλία σας…

Κύριε Υπουργέ !

Έχοντας 35 και πλέον χρόνια Οργανική συμμετοχή στο Ελληνικό Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο και έχοντας βιώσει από «πρώτο χέρι» την Αγωνία και τον Αγώνα στυλοβατών του που «Ματώνουν» κυριολεκτικά απ’ τη τσέπη τους για να κρατήσουν ενεργά τα σωματεία τους, δικαιούμαι να ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΨΩ  να Χορηγήσετε με 2 -3 εκ. ευρώ, και την στήριξη των Υποδομών όλων των Ποδοσφαιρικών μας Ενώσεων, μέσω του ίδιου προϋπολογισμού της ΕΡΤ.

Μια τέτοια επιλογή σας θα αποτελέσει «ΟΞΥΓΟΝΟ» και Ηθική Δικαίωση για τις Ενώσεις μας και όλα τα Ερασιτεχνικά Σωματεία μας που Πανελλαδικά Συνεχίζουν να ΠΑΛΕΥΟΥΝ & να ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ… Μόνα τους!

Στέλιος Μπρατσόλης

* τ. Πρόεδρος Ε.Π.Σ. Πειραιά

* Υποψήφιος για την Εκτελεστική Επιτροπή Ε.Π.Ο στις εκλογές Αυγούστου 2017

* Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά /Κανάλι Ενα 90,4 fm

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς