27.3 C
Athens

Ολυμπιακός: Η Βραζιλία στο επίκεντρο για Ραφίνια

Όλα δείχνουν πως ο Ραφίνια θα επιστρέψει στην πατρίδα του, καθώς έχει, ήδη, αρκετές προτάσεις στα χέρια του

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαρκείς συζητήσεις με τον Ραφίνια για τη λύση της συνεργασίας τους, διαπραγματεύσεις που κορυφώθηκαν από τη Δευτέρα (1/2), αλλά ακόμα δεν έχει προκύψει οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και η επίσημη ανακοίνωση για τη λύση της συνεργασίας τους.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός έχει ένα από τα υψηλότερα συμβόλαια της ομάδας και το ζητούμενο είναι να βρεθεί μία λύση που θα ευνοεί τόσο τον Ολυμπιακό όσο και τον παίκτη. Πάντως, ήδη, ο Ραφίνια έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του, κυρίως από τη Βραζιλία.

Η Φλαμένγκο και η Κοριτίμπα είναι οι δύο ομάδες που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους, ενώ φημολογείται πως και άλλοι σύλλογοι από τη Βραζιλία είναι διατεθειμένοι να τον προσεγγίσουν για τη σύναψη συνεργασίας μαζί του από τη στιγμή που μείνει ελεύθερος από τους Ερυθρόλευκους.

Από εκεί και πέρα, όμως, πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον Ολυμπιακό, καθώς η μεταγραφική περίοδος στη Βραζιλία ανοίγει τον Μάρτιο και δεν υπάρχει ιδιαίτερη βιασύνη. Ο Ραφίνια βρέθηκε τη Δευτέρα (1/2) στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τις λεπτομέρειες αναφορικά με τη λύση του συμβολαίου του και όλα δείχνουν πως άμεσα θα έχει ολοκληρωθεί το «βελούδινο διαζύγιο».

https://athlosnews.gr/olympiakos-teleionei-o-rafinia/

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς