19.7 C
Athens

Μουνάφο: Στόχος μας η είσοδος στα playoffs

Για τον στόχο του Αστέρα Τρίπολης τη φετινή σεζόν μίλησε ο Χουάν Μουνάφο, με τον 32χρονο Αργεντινό μέσο να δηλώνει πως δεν είναι άλλος από την είσοδο στα playoffs.

Ο Αστέρας πανηγύρισε μία σημαντική νίκη με ανατροπή στην Τρίπολη κόντρα στον Άρη, με τους Αρκάδες να βρίσκονται αρχικά πίσω στο σκορ και τελικά να επικρατούν με 2-1 των Κίτρινων για την 20ή αγωνιστική της Super League.

H ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς παραμένει στην 6η θέση του πρωταθλήματος, αύξησε την διαφορά στο +8 από τον Ατρόμητο που ακολουθεί, ενώ απέχει με δύο πόντους διαφορά από τον πέμπτο Παναθηναϊκό.

Η 6άδα, η είσοδος στα playoffs και ίσως το εισιτήριο για την Ευρώπη είναι ο στόχος του Αστέρα, σύμφωνα με τον αρχηγό του:

«Ο Αστέρας δεν παρατάει κανένα παιχνίδι, ειδικά στην Τρίπολη είναι πολύ δυνατός και καταφέραμε να κερδίσαμε τον Άρη που είναι μια ομάδα με υψηλό επίπεδο. 

Σαν ομάδα βγάλαμε τσαμπουκά και με τις αλλαγές που έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να εκμεταλλευθούμε τις ευκαιρίες και να πάρουμε την νίκη.

Φέραμε ένα κακό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι, είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα, αλλά παίζουμε στην έδρα μας και πάντα παλεύουμε για να τα καταφέρουμε. 

Πρέπει να μην κάνουμε λάθη, να είμαστε προσεχτικοί, για να πάρουμε την πρόκριση. Ωστόσο στόχος μας είναι η εξάδα στο πρωτάθλημα.

Ο Αστέρας είναι μια ομάδα που έχει ένα πολύ δυνατό όνομα στην Ελλάδα και πάντα βάζει υψηλούς στόχους και αυτό είναι πολύ σημαντικό και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Ο Αστέρας προσπαθεί να κάνει κάτι καλό κάθε χρόνο και εφέτος στόχος μας είναι η είσοδος στα πλέι οφ».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς