17.8 C
Athens

Μπαρτζώκας: Ενοχλήσεις ο Σπανούλης, να δούμε αν πονάει ο Βεζένκοφ

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, για το παιχνίδι με τον Ιωνικό, για το γεγονός ότι έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παιδιά της αναπτυξιακής ομάδας, αλλά και για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για την 24η αγωνιστική της Euroleague.

Για τον χρόνο συμμετοχής που έδωσε στα παιδιά της αναπτυξιακής: «Παίξαμε σε 20 μέρες επτά παιχνίδια, πολύ απαιτητικά. Κάποια από αυτά με παράταση, παιχνίδια τα οποία κρίθηκαν στον πόντο και είχαν μεγάλη ένταση».

«Ήταν μεγάλη ευκαιρία σήμερα να δούμε παιδιά που μας βοηθάνε πολύ στην προπόνηση, αλλά δεν έχουν χρόνο συμμετοχής στα επίσημα. Ήταν ένα πολύ χρήσιμο φιλικό, ο Ιωνικός έπαιξε πολύ καλά, είχε καλή καθοδήγηση και έπαιξε ζώνη για σαράντα λεπτά. Έπρεπε να κάνουμε κάποιες προσαρμογές τις οποίες άλλες φορές κάναμε καλά, άλλες όχι».

Για τους τραυματισμούς των Παπανικολάου, Βεζένκοφ: «Οι τραυματισμοί είναι μέρος του αθλητισμού. Ο Βεζένκοφ νομίζω ότι θα είναι έτοιμος να κάνει προπόνηση, θα δούμε αν πονάει ή όχι, αυτή την στιγμή έχει ενοχλήσεις. Ο Παπανικολάου δεν θα είναι μαζί μας».

«Ο Σπανούλης είχε κάποιες ενοχλήσεις και έμεινε έξω (με Ιωνικό), ο Σλούκας είχε πάρα πολύ χρόνο και έπρεπε να μείνει έξω για να πάρει ανάσες, ενώ ο ΜακΚίσικ έπαιξε τα πρώτα οκτώ με εννιά λεπτά. Μέχρι την Παρασκευή θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε τέσσερις καλές προπονήσεις, για να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι της Παρασκευής».

Για το αν είναι ξεχωριστό το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Για την ελληνική πραγματικότητα είναι πάντα ξεχωριστό παιχνίδι. Δεν μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε με διαφορετικό τρόπο, για τους προπονητές η προετοιμασία είναι με βάσει τον αντίπαλο, τακτικά τι κάνεις».

Για το αν είναι κρίσιμο: «Φυσικά και είναι κρίσιμο, όπως κάθε παιχνίδι. Είμαστε μια ομάδα αρκετά καινούργια, υπάρχει μια αναπροσαρμογή ρόλων. Οι παίκτες που ήρθαν φέτος είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα, και κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί όταν τα ματς παίζονται στον πόντο, από κάποιες λεπτομέρειες χάσαμε, από ένα γλίστρημα».

«Είναι κάτι που πραγματικά μας στεναχώρησε. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε την Μπαρτσελόνα, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε την Αρμάνι, με την Ζαλγκίρις είχαμε επτά πόντους προβάδισμα. Όμως τα χάσαμε και δεν μπορούμε να κλαίμε αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά μας».

Εδώ όσα δήλωσε ο Μπαρτζώκας:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς