23.6 C
Athens

Λαλά: Χρειαζόμουν το πρότζεκτ του Ολυμπιακού! (vid)

Ο Ολυμπιακός ήταν ό,τι έπρεπε για την καριέρα του, όπως δήλωσε ο Κένι Λαλά

Ο Κένι Λαλά μίλησε γεμάτος ενθουσιασμό για το νέο κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ο Γάλλος δεξιός οπισθοφύλακας, ο οποίος ανακοινώθηκε τη Δευτέρα (1/2), έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, μιλώντας στο Olympiacos TV.

Ο Λαλά εξέφρασε την ανυπομονησία του για να αγωνιστεί, τονίζοντας πως μίλησε με τον Φρανσουά Μοντεστό και το πρότζεκτ του Ολυμπιακού είναι αυτό που περίμενε, τη δεδομένη χρονική στιγμή, στην καριέρα του!

«Ελπίζω να ζήσω ωραίες στιγμές, να κερδίσω τίτλους, να ανακαλύψω καινούργιες διοργανώσεις. Επίσης, να αγωνιστώ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις πάνω από όλα και ελπίζω να προσφέρω το πετραδάκι μου στο οικοδόμημα του Ολυμπιακού» τόνισε αρχικά ο 30χρονος αμυντικός, συμπληρώνοντας:

«Έχω μιλήσει με τον Φρανσουά Μοντεστό, κάναμε μία ωραία συζήτηση. Μου είπε τα καλύτερα για τον σύλλογο, μου παρουσίασε ένα πραγματικά ενδιαφέρον πρότζεκτ. Είμαι ενθουσιασμένος γιατί είναι ένα πρότζεκτ που θα με πάει παρακάτω, κάτι που χρειαζόμουν στην καριέρα μου. Για εμένα είχε έρθει η στιγμή να προχωρήσω παρακάτω».

Τέλος, ο Γάλλος αμυντικός δήλωσε ανυπόμονος να παίξει, στέλνοντας μήνυμα στο κόσμο της ομάδας: «Είμαι υπερήφανος που θα αγωνιστώ με αυτήν τη φανέλα, θέλω να την τιμήσω. Ελπίζω να κατακτήσουμε τίτλους και να σας κάνω υπερήφανους και σύντομα να βρεθούμε στο γήπεδό μας».

Οι δηλώσεις του Λαλά στο Olympiacos TV:

Ο Λαλά στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»:

https://athlosnews.gr/olympiakos-o-keni-lala-sta-erythroleyka-vid/

https://athlosnews.gr/olympiakos-anakoinose-ton-lala/

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς