19.7 C
Athens

Ολυμπιακός: Τελειώνει ο Ραφίνια

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν υπολογίζει τον Ραφίνια, ο οποίος αντικρίζει την πόρτα της εξόδου από τον Ολυμπιακό

Αργά ή γρήγορα ο Ραφίνια θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, καθώς δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς και ο σύλλογος θέλει να απεμπλακεί από το υψηλό συμβόλαιό του.

Μετά την απόκτηση του Κένι Λαλά, ο Ολυμπιακός έχει τέσσερις δεξιούς οπισθοφύλακες στο έμψυχο δυναμικό του! Ο Γάλλος προορίζεται για βασικός και ο Θανάσης Ανδρούτσος έχει κερδίσει με την αξία του το συμπληρωματικό ρόλο στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ λογικά θα παραμείνει ως τρίτη επιλογή, καθώς τα χρονικά περιθώρια για τον δανεισμό του έχουν στενέψει.

Πλέον, το βάρος έχει πέσει στην άμεση αποδέσμευση του Ραφίνια, ο οποίος μπορεί να… πανηγύρισε στα social media τη νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά έχει λάβει το μήνυμα από τον Πέδρο Μαρτίνς και τη διοίκηση του συλλόγου ότι δεν υπολογίζεται για το υπόλοιπο της σεζόν, όταν έτσι και αλλιώς θα έφευγε από την ομάδα.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός δεν πρόκειται να δηλωθεί καν στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού, την Τρίτη (2/2), και οι Ερυθρόλευκοι θα ήθελαν να τον δουν να αποχωρεί άμεσα. Έτσι, βρίσκονται σε διαρκείς συζητήσεις μαζί του προκειμένου να βρεθεί μία λύση που να ικανοποιεί και τις δύο πλευρές προκειμένου να τερματίσουν τη συνεργασία τους.

Η μεταγραφική αγορά στη Βραζιλία ανοίγει τον Μάρτιο και με τα έως τώρα στοιχεία που υπάρχουν, είναι ο πιθανότερος προορισμός για τον 35χρονο αμυντικό μετά τη σύντομη θητεία του στον Ολυμπιακό. Άλλωστε, πρόσφατα, είχε συνδεθεί με την Κοριτίμπα, στην οποία θέλει και να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια λόγω της ιδιαίτερης σχέσης που έχει μαζί της. Ήταν η πρώτη ομάδα που έπαιξε επαγγελματικά ποδόσφαιρο στη Βραζιλία και η τελευταία πριν κάνει το μεγάλο βήμα στην Ευρώπη, όπου παρέμεινε από το 2005 μέχρι και το 2019, όταν και επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Φλαμένγκο.

https://athlosnews.gr/o-olympiakos-echei-ton-chasan-kai-i-mpagern-ton-tsoypo-motingk/?fbclid=IwAR1wIoDDWQ8j6yWMjWIs5dCE7WjWkuPe-h_1wXUBERSB40ygLrAFXDtMZxY

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς