16.2 C
Athens

Γεννηδουνιάς: Αστεία η κατάσταση στον ελληνικό ερασιτεχνικό αθλητισμό

Ο Κωνσταντίνος Γεννηδουνιάς ξεσπάθωσε για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό πόλο και τον ελληνικό ερασιτεχνικό αθλητισμό γενικότερα

Ο Κωνσταντίνος Γεννηδουνιάς μίλησε για τον αποκλεισμό του ερασιτεχνικού αθλητισμού εν καιρώ πανδημίας και απεύθυνε έκκληση στους ιθύνοντες, ζητώντας να αλλάξουν την πολιτική τους και να σώσουν την ύστατη στιγμή την κατάσταση.

Ο πολίστας του Ολυμπιακού είπε χαρακτηριστικά στην ΚΟΕ: «Πολύ στενάχωρη η κατάσταση που επικρατεί στον ελληνικό ερασιτεχνικό αθλητισμό. Μπορεί να χαρακτηριστεί και ως αστεία. Σε όλη την Ευρώπη τα πρωταθλήματα γίνονται κανονικά εκτός από την χώρα μας. Είναι αστειότητες οι πρόσφατες εκφράσεις περί μετάδοσης της ασθένειας μέσω του αθλητισμού. Όλοι γνωρίζουν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Θα πρέπει να αντιληφθούν οι πολιτικοί μας και οι λοιμωξιολόγοι την κατάσταση που επικρατεί και την ζημιά που γίνεται στον αθλητισμό της χώρας. Πάνω απ’ όλα η υγεία, αλλά είναι σίγουρο ότι δε φταίει ο αθλητισμός για την πανδημία. Το παράδειγμα το δίνει η ίδια η Ευρώπη. Παντού γίνονται τα πρωταθλήματα εκτός από την Ελλάδα».

Πατώντας ΕΔΩ, μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Γεννηδουνιά στην επίσημη ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς