26.1 C
Athens

Τουρκικά ΜΜΕ: Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει για Ποκό

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να επέστρεψε στην περίπτωση του Αντρέ Μπιγιογκό Ποκό, με τα τουρκικά Μέσα μάλιστα, να υποστηρίζουν πως οι Πράσινοι έχουν έρθει ξανά σε επαφές με τον 28χρονο αμυντικό μέσο.

Μετά τον Σανκαρέ κι ενώ εντός της Δευτέρας (1/2) αναμένεται να ανακοινωθεί και ο Ενγκμπακοτό, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την ενίσχυση με το σενάριο της απόκτησης του Ποκό να παραμένει ανοιχτό.

Υπενθυμίζουμε ότι τον Γενάρη το όνομα του είχε συνδεθεί ξανά με το Τριφύλλι, όταν ο ομοσπονδιακός προπονητής της Γκαμπόν, Πατρί Νεβό, αποκάλυψε πως ο Ντρεοσί ενδιαφέρεται έντονα για την περίπτωση του 28χρονου.

Ο Ποκό έχει μείνει μάλιστα ελεύθερος από την τουρκική Γκοζτεπέ από τον περασμένο Νοέμβρη, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει λίγες ημέρες ακόμη να εξετάσει καλύτερα την περίπτωσή του, καθώς υπάρχει η δυνατότητα απόκτησης ελεύθερου παίκτη ως τις 15 Φεβρουαρίου.

Τη φετινή σεζόν μετράει μόλις δύο συμμετοχές με την Γκοζτεπέ, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από τις Μπορντό, Καϊσερίσπορ και Καραμπούκσπορ. Επίησς, είναι και 57 φορές διεθνής με την Γκαμπόν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς