22.8 C
Athens

Παραιτήθηκε από τον Απόλλωνα Λάρισας ο Μάγγος

Μετά τη βαριά ήττα από την Παναχαϊκή με 3-0, ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας, Γιάννης Μάγγος, υπέβαλε στην διοίκηση της ομάδας την παραίτησή του.

Ο Απόλλων Λάρισας βρίσκεται στην 11η θέση της Super League 2, ύστερα από πέντε αγωνιστικές, έχοντας πετύχεις μόλις δύο ισοπαλίες, με την ήττα από την Παναχαϊκή να είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Στην αποστολή που έστειλε στη διοίκηση ο Έλληνας τεχνικός αναφέρει:

«Μετά και την σημερινή ήττα από την Παναχαϊκή και επειδή δεν μου αρέσουν τα μισόλογα, θεωρώ πως πρέπει να θέσω την παραίτηση μου, στην διάθεση της διοίκησης, προκειμένου να αποφασίσει το καλύτερο για την ομάδα.

Η αλήθεια είναι ότι είμασταν πανέτοιμοι να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα, στα τέλη Σεπτεμβρίου, όμως η αναβολή έναρξης του πρωταθλήματος φαίνεται πως είχε καταλυτικά αρνητικό αντίκτυπο στην ομάδα.

Ο Απόλλωνας δεν πρόκειται να βγει από την καρδιά μου, ούτε φυσικά οι άνθρωποι της διοίκησης και δη ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κ. Μαντζανάς, με τους οποίους είχα άψογη συνεργασία.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, στην τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές της ομάδος για την συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Καλή τύχη στον Απόλλωνα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς