19 C
Athens

Φενέρ – Γκαζιαντέπ 97-102: Στον καναβάτσο η ομάδα του Κοκόσκοφ, αγωνία για Γκούντουριτς

Η Φενερμπαχτσέ ηττήθηκε από την Γκαζιαντέπ με 97-102 στην παράταση για την 19η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος, ωστόσο στο στρατόπεδο της Φενέρ επικρατεί έντονη ανησυχία για τον τραυματισμό του Μάρκο Γκούντουριτς.

Ο Σέρβος γκαρντ δέχθηκε γονατιά στο δεξί πόδι σε μια προσπάθειά του να διεισδύσει στο καλάθι των φιλοξενούμενων, και αποχώρησε πρόωρα από το παιχνίδι, καθώς δεν μπορούσε να συνεχίσει.

Από εκεί και πέρα, η Φενέρ δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι, καθώς βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο με 37-52. Παρ’ όλα αυτά κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρους τους σκορ, όχι όμως και να το διατηρήσουν μέχρι τέλους, καθώς το ματς οδηγήθηκε στην παράταση (86-86). Εκεί η Γκαζιαντέπ ήταν ανώτερη, εκμεταλλεύτηκε την κούραση της Φενέρ και πήρε την νίκη.

Για τους φιλοξενούμενους κορυφαίοι ήταν οι: Τρέβις Σίμπσον με 22 πόντους, Κένεθ Χέις με 20 πόντους και ο Ρασάρντ Κέλι με 17 πόντους. Για την Φενέρ, ο Ντίξον πέτυχε 22 πόντους, ενώ ο Μέλι Μαχμούτογλου 16.

Αυτή ήταν η πέμπτη ήττα της Φενέρ στο πρωτάθλημα (14-5), με την Εφές να είναι η μόνη αήττητη ομάδα (18-0), η οποία έχει πάρει καθαρό προβάδισμα για την πρωτιά στην κανονική διάρκεια.

Οι πόντοι της Φενέρ κόντρα στην Γκαζιαντέπ: Ντουβερίογλου 8, Πέρεζ 4, Ντίξον 22 (5), Πιέρ 13, Έντι 8 (2), Σιπάχι 7 (1), Ο’Κουίν 9, Γκούντουριτς 10, Μαχμούτογλου 16 (4), Μπιμπέροβιτς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς