17.4 C
Athens

Αστέρας – Άρης 2-1: Οι Αρκάδες έφεραν τούμπα τους Κίτρινους στο ντεμπούτο Μήτρογλου

Η έκτη θέση δεν χάνεται με τίποτα από αυτόν τον Αστέρα. Οι Αρκάδες επικράτησαν με 2-1 του Άρη με ανατροπή, πέτυχαν την πέμπτη διαδοχική νίκη τους στο πρωτάθλημα και επιβεβαίωσαν πως είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα!

Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο μέρος και μπόρεσαν να βρουν ένα γρήγορο γκολ που τους έδινε άνεση για τη συνέχεια.

Ο Μάνος απείλησε στο 12′, ενώ στο 28′ με ένα υπέροχο γκολ σε συνεργασία άνοιξε το σκορ. Ο Σάσα άνοιξε στον Μπερτόγλιο, εκείνος γύρισε στον Μάνο που έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Καστάνιο και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1.

ΤΟ 0-1 ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ

 

Ο Μπερτόγλιο απείλησε για τον Αστέρα, αλλά ο Τσιφτσής αποσόβησε το 0-2 και κράτησε την ομάδα του στο παιχνίδι.

Με την είσοδο του Ριέρα ο Αστέρας έγινε πιο επικίνδυνος και έφτασε στην ισοφάριση στο 66′ με τον Κρεσπί να αξιοποιεί την εκτέλεση του Φερνάντεθ και να προκαλεί… αναστάτωση στους Κίτρινους.

ΤΟ 1-1 ΤΟΥ ΚΡΕΣΠΙ

 

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε μέσα σε τέσσερα λεπτά με τον Κώτσιρα να σερβίρει στον Ριέρα που με πλασέ νίκησε τον Σιαμπάνη για το τελικό 2-1.

Παρότι ο Άκης Μάντζιος έριξε τον Κώστα Μήτρογλου στο παιχνίδι στο 82′, ο πρώην επιθετικός της Μαρσέιγ δεν κατάφερε να γλιτώσει την ήττα για τους Κίτρινους, οι οποίοι κινδυνεύουν να βρεθούν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

ΤΟ 2-1 ΤΟΥ ΡΙΕΡΑ

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΡΗΣ 2-1

Γήπεδο: Θ. Κολοκοτρώνης

Σκόρερ: 66′ Κρέσπι, 70′ Ριέρα / 28′ Μάνος

Διαιτητής: Φωτιάς

Κίτρινες: Μπελόκ / Ιωάννου, Μπεναλουάν, Τζέγκο

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Τσιφτσής, Κώτσιρας, Άλβαρες, Καστάνο, Σουάρεθ, Βαλιέντε, Καπίγια (59′ Ιγκλέσιας), Σίτο (60′ Αλί Μπαμπά), Τζίμας (60′ Ριέρα), Κρέσπι (90+3′ Τιλίκα), Φερνάντεθ (81′ Μπελόκ)

Άρης (Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σάκιτς, Ροζ, Μπεναλουάν, Ιωάννου (74′ Σούντγκρεν), Σάσα (74′ Σαντέ Σίλβα), Τζέγκο (82′ Κάτσε), Μπερτόγλιο (64′ Ματίγια), Γκάμα, Γκαρσία, Μάνος (82′ Μήτρογλου).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς