ΑΕΛ – Βόλος 0-0: Ούτε τώρα οι «βυσσινί»

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Βόλο για την 20ή αγωνιστική της Super League, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 και να μοιράζονται δίκαια τον βαθμό στο Αλκαζάρ.

Ο Τζιανλούκα Φέστα συνεχίζει χωρίς νίκη στον πάγκο των «βυσσινί», καθώς ο Ιταλός τεχνικός έχει απολογισμό μέχρι στιγμής δύο ήττες και μία ισοπαλία. Η ΑΕΛ είναι ουραγός και προσπαθεί να ξεκολλήσει από τον πάτο της Super League, έχοντας συγκεντρώσει μόλις οκτώ βαθμούς. Από την άλλη ο Βόλος είναι 7ος στην κατάταξη και θέλει να μείνει κοντά στην 6άδα και τον Αστέρα Τρίπολης.

ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕ

Ο Βόλος μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησε να πρεσάρει ψηλά την ΑΕΛ, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται κυρίως στα πρώτα 20′ του αγώνα σε θέση άμυνας. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί, με αποτέλεσμα να μην απειλήσει ουσιαστικά τον Μπάγιτς.

Η πίεση του Βόλου απέδωσε και στο 27′ λίγο έλειψε να προηγηθούν οι φιλοξενούμενοι από λάθος του Ζίζιτς. Ο Κροάτης αμυντικός προσπάθησε να διώξει, αλλά η μπάλα γύρισε πίσω και ο Μπάγιτς πέταξε σε κόρνερ, γλιτώνοντας την ομάδα του από βέβαιο αυτογκόλ.

Ωστόσο, η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ αδυνατούσε να βρει λύσεις, με την ΑΕΛ να αμύνεται σωστά, αλλά να μην μπορεί ούτε εκείνη να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Μπάγιτς.

Ο ΚΛΕΙΜΑΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ 0-0

Στο δεύτερο μέρος, ο Τζιανλούκα Φέστα προσπάθησε με τριπλή αλλαγή να φρεσκάρει τη  ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του και να βοηθήσει την επιθετική γραμμή. Ο Ιταλός τεχνικός πέρασε στο γήπεδο τους Χατίρα, Χουσίνο και Καρανίκα, αντί των Πινακά, Τσόσιτς και Μιχαήλ.

Ωστόσο, ούτε το σουτ του Χατίρα στο 48′, αλλά ούτε η κεφαλιά του Ζίζιτς στο 52′ αντίστοιχα κατάφεραν να απειλήσουν τον Κλέιμαν.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήρθε στο 60ό λεπτό της αναμέτρησης, όταν η ΑΕΛ κέρδισε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή του Βόλου. Ο Ακούνια εκτέλεσε και ο Κλέιμαν με εντυπωσιακή επέμβαση κι ενώ η μπάλα έσκασε, κατάφερε να απομακρύνει, ενώ χτύπησε και στο δοκάρι.

 

Ο Βόλος έψαξε το γκολ μέχρι τέλους, με τον Δουβίκα να φεύγει στο 85′ σε τετ α τετ με τον Μπάγιτς, έπειτα από πάσα του Ριένστρα και τον κίπερ της ΑΕΛ να κρατάει το μηδέν.

Η ΑΛΛΗΛΟΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ

Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς καλύτεροι στο δεύτερο μέρος, ανέβασαν την απόδοσή τους και δυσκόλεψαν τον Βόλο να βρει διαδρόμους.

Ωστόσο, το ματς είχε ελάχιστες φάσεις και οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν, χάνοντας από ένα πολύτιμο τρίποντο, το οποίο χρειάζονταν η κάθε μία για διαφορετικό λόγο.

ΑΕΛ – ΒΟΛΟΣ: 0-0

Γήπεδο: Στάδιο Αλκαζάρ

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος

Κίτρινες: Μιχαήλ, Ζίζιτς, Χουσίνο, Χατίρα / Φεράρι

ΑΕΛ (Φέστα): Μπάγιτς, Μιχαήλ (45′ Καρανίκας), Τσόσιτς (45′ Χουσίνο), Ζίζιτς, Μπέρος, Κολομπίνο, Μιλοσάβλιεβιτς, Νικολιάς, Ακούνια (88′ Τρούγιτς), Πινακάς (45′ Χατίρα), Ντουρμισάι (63′ Μουκάντζο)

Βόλος (Λόπεθ): Κλέιμαν, Τέκιο, Γκρίλο, Μήτογλου, Φεράρι, Ριένστρα, Τσοκάνης, Σάντος (57′ Περέα), Μαρτίνες, Μπαρτόλο, Δουβίκας

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Νότιγχαμ – Κρίσταλ Πάλας 1-0: Στη ζώνη των ευρωπαϊκών εισιτηρίων οι Κόκκινοι, πρώτη εντός έδρας νίκη με Γουντ

Η συγκομιδή της Νότιγχαμ Φόρεστ στις πρώτες επτά αγωνιστικές...

Σφαιρόπουλος για Μπολομπόι: «Είναι σοβαρός ο τραυματισμός του, θα ξέρουμε περισσότερα την Τρίτη»

Ο φορμαρισμένος σέντερ του Ερυθρού Αστέρα έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο σύμφωνα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και όλα δείχνουν πως οι πρωταθλητές της Αδριατικής Λίγκας θα βγουν στην αγορά αναζητώντας αντικαταστάτη

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 94-74: Βρήκε κέφι και… Μπράουν μετά το σοκ της διαβολοβδομάδας

Ο Λορέντζο Μπράουν ήταν εξαιρετικός, οι Πράσινοι προέρχονταν από δυο ήττες στην Ευρωλίγκα και η Ένωση ήταν εκείνη που πλήρωσε τα σπασμένα, γλιτώνοντας από διαφορά-μαμούθ στο τελευταίο δεκάλεπτο

Μπαρτζώκας: Δεν είμαι ευχαριστημένος από το πώς παίξαμε, υπήρχαν πεντάλεπτα που αδιαφορήσαμε πλήρως

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του και υποστήριξε πως απαιτείται για 40' η απαιτούμενη σοβαρότητα και σωστή προσέγγιση για μια ομάδα όπως αυτή των Ερυθρόλευκων

Καρδίτσα – Ολυμπιακός 61-77: «Αποθεραπεία» στον Κάμπο με επιστροφή κεφάτου Μιλουτίνοφ

Η δυναμική επιστροφή του Μιλουτίνοφ ήταν η πιο ευχάριστη είδηση για τον Ολυμπιακό στην Καρδίτσα μετά την επίπονη διαβολοβδομάδα, με τον Σέρβο να γίνεται διψήφιος σε μόλις 14' συμμετοχής

Νότιγχαμ – Κρίσταλ Πάλας 1-0: Στη ζώνη των ευρωπαϊκών εισιτηρίων οι Κόκκινοι, πρώτη εντός έδρας νίκη με Γουντ

Η συγκομιδή της Νότιγχαμ Φόρεστ στις πρώτες επτά αγωνιστικές...

Βαλένθια – Λας Πάλμας 2-3: Πρώτη νίκη μετά από 10 μήνες στο ντεμπούτο του Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Από τις 10 Φεβρουαρίου που κέρδισε τη Βαλένθια με...

Μπράουν: Δουλεύω κάθε μέρα όσο πιο σκληρά γίνεται, θέλω να προσαρμοστώ και να φαίνομαι στην ομάδα

Ο Λορέντζο Μπράουν αγωνίστηκε για 3’39” απέναντι στη Ρεάλ στη Μαδρίτη...

Σφαιρόπουλος για Μπολομπόι: «Είναι σοβαρός ο τραυματισμός του, θα ξέρουμε περισσότερα την Τρίτη»

Ο φορμαρισμένος σέντερ του Ερυθρού Αστέρα έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο σύμφωνα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και όλα δείχνουν πως οι πρωταθλητές της Αδριατικής Λίγκας θα βγουν στην αγορά αναζητώντας αντικαταστάτη

Ντέμης κατά Λουτσέσκου: «Προσβάλλει τη χώρα, δεν θυμάμαι άλλον προπονητή να έχει πει τόσα»

Στον Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε στην εκπομπή Monday FC στη...