18.2 C
Athens

Ολυμπιακός: Ντόμινο εξελίξεων στα δεξιά!

Την ώρα που ο Κενί Λαλά αναμένεται μέσα στην ημέρα στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός θέλει να «ξεφορτωθεί» έναν δεξιό μπακ και το ιδανικό σενάριο θα είναι να αποχωρήσει ο Ραφίνια!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την τρίτη του χειμερινή μεταγραφή, που θα είναι και αυτή στην άμυνα! Ο Κενί Λαλά, κορυφαίος δεξιός μπακ του γαλλικού Πρωταθλήματος για τη σεζόν 2018/19 (σ.σ.: κατέκτησε με τη Στρασμπούρ το Λιγκ Καπ Γαλλίας!), αναμένεται στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια του Σαββάτου (30/1) για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του και να παίξει άμεσα.

Πλέον, υπάρχει «συνωστισμός» στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα και ένας παίκτης, σίγουρα, θα αποχωρήσει. Το ιδανικό για τον Ολυμπιακό θα είναι να «ξεφορτωθεί» το υψηλό συμβόλαιο του Ραφίνια, καθώς ο Λαλά έρχεται για να πάρει τη φανέλα βασικού στο… σπίτι του, όπως συμβαίνει με τον έτερο ακραίο μπακ, τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Επειδή, όμως, είναι δύσκολο να βρεθεί ομάδα να καλύψει το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου αμυντικού έως το τέλος της σεζόν, όταν και λήγει η συνεργασία των δύο πλευρών (ένα συν ένα χρόνια), το πιθανότερο είναι να βρεθεί στην πόρτα της εξόδου ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ, ο οποίος έχει να αγωνιστεί από τις 17 Ιανουαρίου και την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-0). Από τότε, μπορεί να ακολούθησε την αποστολή στο Αγρίνιο, στον πρώτο αγώνα Κυπέλλου κόντρα τον Παναιτωλικό, αλλά δεν αγωνίστηκε καθόλου. Παράλληλα, στα δύο τελευταία παιχνίδια Πρωταθλήματος απέναντι σε Ατρόμητο και ΠΑΟΚ έμεινε ακόμα και εκτός αρχικής 24άδας! Ο Θανάσης Ανδρούτσος έχει προσπεράσει τον Τυνήσιο αμυντικό στην ιεραρχία για το δεξί άκρο της άμυνας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε πάση θυσία ενίσχυση στις θέσεις των ακραίων αμυντικών, καθώς τα κενά είχαν φανεί στο πρώτο μισό της τρέχουσας σεζόν, σε επίπεδο Champions League. Κάπως έτσι, είναι έτοιμες και οι τρεις αλλαγές που δικαιούται ο Ολυμπιακός και θα γίνουν στην ευρωπαϊκή λίστα για το δεύτερο μισό της αγωνιστικής χρονιάς και τη φάση των «32» του Europa League. Οι Χιλάλ Σουντανί και Παπέ Αμπού Σισέ αποχώρησαν και οι Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα πάρουν τις θέσεις τους στη λίστα της Ευρώπης. Και ο Κενί Λαλά, ένας ταχυδυναμικός ποδοσφαιριστής, θα αντικαταστήσει όποιον από τους δύο δεξιούς οπισθοφύλακες φύγει από την ομάδα!

https://athlosnews.gr/olympiakos-arpazei-ton-lala-poy-ithele-i-aek/

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς