17.8 C
Athens

Ρεάλ Μαδρίτης: «Όχι» από τους παίκτες για νέα μείωση μισθών

Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης δεν δέχθηκαν να βάλουν… πλάτη για ακόμη μία φορά στα οικονομικά του συλλόγου και αρνήθηκαν τη νέα μείωση των αποδοχών τους, που πρότεινε η διοίκηση, η οποία αγγίζει το 25%.

Ο κορωνοϊός έχει «χτυπήσει» την οικονομία σε κάθε τομέα παγκοσμίως, με τον χώρο του ποδοσφαίρου να πλήττεται επίσης, από την κατάσταση της πανδημίας. Ακόμη και τα μεγάλα κλαμπ δεν έχουν καταφέρει να βγουν αλώβητα και προσπαθούν να εξομαλύνουν την κατάσταση με όποιον τρόπο μπορούν.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μάλιστα, η οικονομική απώλεια της οποίας ανέρχεται αυτή τη σεζόν σε περίπου 200.000.000 ευρώ, ζήτησε από τους παίκτες της ομάδας να μειώσουν κατά 25% τους μισθούς τους, προκειμένου να βοηθήσουν και οι ίδιοι την οικονομική… πληγή που έχει δημιουργηθεί.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε το Deportes Cuatro, η διοίκηση των «μερένγκες» εισέπραξε αρνητική απάντηση, καθώς από την αρχή της πανδημίας οι ποδοσφαιριστές αποδέχθηκαν μείωση μισθών, ενώ εγκατέλειψαν και τα μπόνους τους από το ισπανικό Σούπερ Καπ και τη La Liga.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς