21.4 C
Athens

Σα Πίντο: Σήμερα υπηρετήθηκε η δικαιοσύνη, πέρασα τρία σκληρά χρόνια

Το τριμελές εφετείο κακουργημάτων αποφάσισε ομόφωνα το πρωί της Πέμπτης (28/1) την αθώωση στη δίκη των «28» όλους όσους κατηγορήθηκαν για «στημένους» αγώνες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον Ρικάρντο Σα Πίντο, ο οποίος ήταν ένας εξ αυτών, να τοποθετείται για την απόφαση αυτή:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την τελική απαλλαγή μου στην υπόθεση στην οποία το όνομά μου εμπλέκεται άδικα. Κατά τη διάρκεια της αθλητικής μου καριέρας, ο σεβασμός και η ακεραιότητα υπήρξαν καθοδηγητικές αρχές, και έτσι εξεγέρθηκα, όταν είδα τον εαυτό μου στη μέση αυτής της υπόθεσης. 

Τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου πέρασα 3 πολύ σκληρά χρόνια, βλέποντας το όνομα και την τιμή μου να αμφισβητούνται δημόσια. Καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας μου ως παίκτης και ως προπονητής δούλεψα σκληρά, επιτρέποντας σε μένα και την οικογένειά μου ένα επίπεδο άνεσης, και το πιο σημαντικό, την ανεξαρτησία και την ελευθερία μου. Σήμερα υπηρετήθηκε η δικαιοσύνη. Μια άδικη κατηγορία και υποψία για την τιμή μου, στο όνομά μου, αποδείχθηκε τελικά λάθος.»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς