20.9 C
Athens

Ολυμπιακός: Ο Βρουσάι μεγαλώνει ποδοσφαιρικά

Ο Μάριος Βρουσάι είναι εδώ και διεκδικεί!

Δύο γκολ στο Πρωτάθλημα, αμφότερα ξεχωριστά… Δεν είναι μικρό πράγμα για έναν 22χρονο ποδοσφαιριστή να σκοράρει κόντρα σε ΑΕΚ (16/12/2020, 1-1) και ΠΑΟΚ (27/1, 3-0), βοηθώντας τον Ολυμπιακό σε δύο απαιτητικά παιχνίδια.

Ο Μάριος Βρουσάι μπήκε ως αλλαγή στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και έδωσε τη χαριστική βολή στον ΠΑΟΚ. Στο 73′ πήρε τη θέση του Κώστα Φορτούνη και χρειάστηκε μόλις τέσσερα λεπτά για να κάνει αισθητή την παρουσία του. Πήγε με δύναμη πάνω στη φάση, έκλεψε την μπάλα από τον Χρήστο Τζόλη στο ύψος της μεσαίας γραμμής και από τα δικά του πόδια άρχισε η αντεπίθεση για το δεύτερο γκολ των Ερυθρόλευκων. Και στο 89′, βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με διπλή προσπάθεια έπειτα από δικό του δοκάρι.

Ο Βρουσάι έχει 2 γκολ (σημαντικά και τα δύο) σε 8 συμμετοχές στο φετινό Πρωτάθλημα, έπαιξε τρεις φορές στη φάση των ομίλων του Champions League και έδωσε μία ασίστ, ενώ μέτρησε ένα γκολ και μία ασίστ στον πρώτο αγώνα με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο Ελλάδας. Δηλώνει «παρών» σε κρίσιμα σημεία, είναι εδώ και διεκδικεί χώρο και ρόλο στην κορυφαία ομάδα της Ελλάδας!

Είναι ο μοναδικός εξτρέμ του Ολυμπιακού, που μπορεί να «κολλήσει» την μπάλα στα πόδια του και να «τρέξει» αρμονικά μαζί της για μέτρα, προσφέροντας εκπληκτικά «σλάλομ» στο φίλαθλο κοινό. Έχει τσαγανό και αυτοπεποίθηση και έχει δείξει πράγματα σε μόνιμη βάση, ακόμα και όταν κλήθηκε να παίζει σε όλη τη δεξιά πλευρά ως δεξιός μπακ-χαφ!

https://athlosnews.gr/to-pe-to-pe-o-georgeas/?fbclid=IwAR0trKrnEwxSsvRoJcPDvKc8CLSQ6YrbGgPbMKe_SiEFPU9_nSLTvy_9jcg

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς