12.5 C
Athens

Η Βασιλεία ψάχνει «σωσίβιο» σε πρώην του Ολυμπιακού

Αποκλείστηκε από τον ΠΑΟΚ η Βασιλεία στο Champions League και αναζητεί έναν ηγέτη, τον οποίο «βλέπει» στον πρώην μέσο του Ολυμπιακού, Παϊτίμ Κασάμι

Δύσκολος καιρός για… πρίγκιπες, ακόμα και στην Βασιλεία, η οποία αναζητάει ενίσχυση, μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στο Champions League, και εστιάζει στον Παϊτίμ Κασάμι, που έχει αγωνιστεί στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με τα ελβετικά ΜΜΕ, η πολύ καλή παρουσία του Κασάμι στη Σιόν έχει κινήσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων της Βασιλείας για να τον αποκτήσουν. Ο 26χρονος μέσος φοράει την φανέλα της Σιόν από πέρυσι και έπειτα από μια σεζόν δανεισμό του από τον Ολυμπιακό στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Κασάμι την εποχή που έπαιζε στον Ολυμπιακό είχε κερδίσει την επιστροφή του στην εθνική Ελβετίας, όμως σταδιακά έπεσε η απόδοσή του και αποχώρησε από την ομάδα του Πειραιά.

Οι «ερυθρόλευκοι» τον είχαν εντάξει στο δυναμικό τους το 2014 από την Φούλαμ και αφού για μία περίοδο είχε δοθεί δανεικός από τους Άγγλους στην σημερινή αντίπαλο του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, Λουκέρνη.

Τα χρόνια δεν τον έχουν πάρει τον Κασάμι, όμως είναι θέμα… μυαλού και δουλειάς η καθοδική του πορεία. Θεωρήθηκε πολύ μεγάλο ταλέντο, όταν 18 ετών είχε πάρει μεταγραφή στην Παλέρμο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τους πρώτους 6 μήνες είχε εντυπωσιάσει τους πάντες στον Ολυμπιακό και ειδικά με τις εμφανίσεις του στο Champions League και το νικητήριο γκολ κατά της Γιουβέντους.

Μάλιστα, «ανάγκασε» του Ιταλούς να ασχοληθούν μαζί του, λόγω και των καλών σχέσεων με τον ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς