23.4 C
Athens

Νικοπολίδης: Προσδοκούμε να φανούμε ανταγωνιστικοί

Ο προπονητής και ο αρχηγός της Κ19 του Ολυμπιακού σχολιάζουν την κλήρωση των Ερυθρόλευκων στο UEFA Youth League κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι

Ο Αντώνης Νικοπολίδης σχολίασε την κλήρωση του Ολυμπιακού στη φάση των «64» του UEFA Youth League, όπου οι Ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τη Μάντσεστερ Σίτι σε μόνο παιχνίδι, που θα διεξαχθεί στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη (2 ή 3 Μαρτίου).

Ο προπονητής της Κ19 του Ολυμπιακού στάθηκε στις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν λόγω της πανδημίας και χαρακτήρισε πολύ δύσκολη την κλήρωση απέναντι στην αγγλική ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Νικοπολίδης δήλωσε στο Olympiacos.org: «Για εμάς είναι ευχάριστο το ότι θα συμμετάσχουμε σε αυτήν τη μεγάλη διοργάνωση, είναι σημαντικό για την Ακαδημία του Ολυμπιακού και για τα παιδιά, φυσικά. Η φετινή διοργάνωση γίνεται με διαφορετικούς όρους και αυτό είναι μείον από μία άποψη. Θα θέλαμε περισσότερα παιχνίδια προκειμένου τα παιδιά να αποκτήσουν περισσότερες εμπειρίες.

Είναι μία πολύ δύσκολη κλήρωση, η Μάντσεστερ Σίτι είναι μία από τις πιο οργανωμένες Ακαδημίες στην Ευρώπη. Το θετικό είναι πως θα παίξουμε στο γήπεδό μας. Προσδοκούμε να φανούμε ανταγωνιστικοί και να καταφέρουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση».

«Η κλήρωση άρεσε σε όλα τα παιδιά»

Από την πλευρά του, ο ποδοσφαιριστής των Ερυθρόλευκων, Νικήτας Νικόλης, δήλωσε στο Olympiacos.org: «Η κλήρωση άρεσε σε όλα τα παιδιά. Θα παίξουμε στην έδρα μας και θέλαμε να αντιμετωπίσουμε μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι η Σίτι. Θα ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες του προπονητή και ελπίζω να έχουμε ένα καλό ματς».

Για το ότι ο ίδιος είχε αντιμετωπίσει τη Σίτι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Κ19 του Ολυμπιακού στην Αγγλία, το καλοκαίρι του 2019, ο 19χρονος αμυντικός είπε: «Ήμασταν αντάξιοι στο μεταξύ μας ματς, ήταν ωραία εμπειρία. Είδαμε τη φιλοσοφία τους και πιστεύω πως έχουμε πιθανότητες να προκριθούμε. Όλες οι ομάδες, έτσι όπως έχει γίνει το format, έχουν 50% πιθανότητες».

https://athlosnews.gr/olympiakos-me-ti-mantsester-siti-sto-uefa-youth-league/

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς